eneba.com
Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea” - contemporary-establishment

Celelalte Cuvinte a lansat un nou single, „Muza mea”

Formația Celelalte Cuvinte a lansat pe data de 6 mai 2022, o noua melodie de pe viitorul album de studio intitulat „Clepsidra fără nisip”.

Noua melodie a trupei orădene se numește „Muza mea” și poate fi ascultată pe Youtube la linkul de mai jos:

Sunt momente pe drum când, întâmpinând doar răscruci, îți dorești și aștepți orișicât ca să-ți apară din nou muza, redeschizătoarea lăuntricelor simțiri…” – a declarat Călin Pop, vocalistul și chitaristul trupei.

Comandă bilete la Slipknot @ Romexpo Aici

Nou single poate fi găsit pe serviciile de streaming si download aici: https://CelelalteCuvinte.lnk.to/MuzaMeaPR

Discografie:

  • 1984 – V/A – Formaţii Rock #8 – vinil, Electrecord
  • 1987 – LP- Celelalte Cuvinte – vinil, Electrecord
  • 1990 – LP – Celelalte Cuvinte II – vinil, mc, Electrecord
  • 1992 – LP – Se lasă rău – Vinil, Toji Production
  • 1994 – LP – Armaghedon– mc, CD, Vivo
  • 1996 – LP – Vinil Colection – MC, CD, Electrecord
  • 1997 – LP – Ispita – mc, Zone Records
  • 2004 – LP – NOS – mc, CD, Intercont Music
  • 2008 – LP – Stem – CD, TVR Media.
  • 2014 – LP – Trup Și Suflet (Live Acustic)
  • 2019 – LP – Electric Live (Concert Aniversar 30 De Ani – Sala Palatului · București) – CD, Universal Music Romania

Contact Celelalte Cuvinte:

https://www.facebook.com/celelaltecuvinte/

https://www.instagram.com/celelaltecuvinteoficial/

https://linktr.ee/celelaltecuvinte

eneba.com

Lasă un răspuns