Trupa Suicide Silence a lansat single-ul „Thinking in Tongues” - contemporary-establishment

Trupa Suicide Silence a lansat single-ul „Thinking in Tongues”

Imediat după ce vestea că trupa s-a despărțit de bateristul Alex Lopez, Suicide Silence a lansat un nou single, „Thinking in Tongues”. Piesa care marchează înregistrarea finală a veteranilor deathcore cu Lopez, este disponibilă pe toate platformele digitale, iar videoclipul său, regizat de Vicente Cordero poate fi vizionat mai jos.

Comandă bilete la Moonspell si Bucovina @ Arenele Romane (open air)

Thinking in Tongues” vine înaintea plecării în turneul Chaos & Carnage, împreună cu Carnifex. Ernie Iniguez, care a înregistrat tobe pe cel mai recent album al trupei, Become the Hunter din 2020, va fi prezent.

Citește și – James Hetfield și Robert Trujillo de la Metallica au făcut schimb de voci intepretând devastatoarea piesă „Spit Out the Bone” Live in Chile

“Această melodie are ca bază sentimentul haotic că ți-ai putea piede mințile” a comentat Suicide Silence despre „Thinking in Tongues”. “Simți ca te îneci cu fiecare respirație pe care o iei, până când în cele din urmă te autodistrugi. Se intalează o confuzie debilitantă și mintea ta începe să o ia pe arătură, procesând în esență gânduri pe care nici macar tu însuți nu le poți ințelege. Într-un fel, acest cântec evocă sentimentul suprem de neputință.”

Un gând despre “Trupa Suicide Silence a lansat single-ul „Thinking in Tongues”

Lasă un răspuns