Sam Raimi spune că filmul ‘Evil Dead Rise’ va fi absolut terifiant - contemporary-establishment

Sam Raimi spune că filmul ‘Evil Dead Rise’ va fi absolut terifiant

Evil Dead Rise este așteptat să fie lansat pe HBO Max, cândva anul acesta, spre încântarea fanilor, iar ce-a de-a cincea parte horror, se zvonește a fi la fel de terifiantă ca și remake-ul Evil Dead din 2013. Acum producătorul executiv Sam Raimi aruncă, gaz pe foc, atunci când vine vorba de aceste zvonuri, descriind viitorul film horror, ca fiind o „experiență terifiantă„.

În timpul unui interviu cu Slash Film, Raimi a vorbit despre procestul de post-producție a filmului, inclusiv câteva modificări făcute de regizorul Lee Cronin pe care Raimi nu le-a văzut încă – dar el promite că varianta finală va fi la înățlimea așteptărilor.

„Am văzut o variantă brută din < Evil Dead Rise>. Probabil că mai sunt câteva schimbări și editări pe care Lee Cronin încă le face, dar este grozav. Este terifiant! Te vei speria de vei sări din bocanci.”

Comandă bilete la NEVERSEA aici

Franciza Evil Dead este una dintre cele mai cunoscute francize horror ale anilor ’80, filmul original fiind scris și regizat de însuși Raimi. Populara franciză a dat naștere mai multor continuări și adaptări.

Deși cu siguranță au mai rămas câteva luni până la lansarea filmului, fanii pot fi siguri că va fi sânge din abundență și violență cât cuprinde. De fapt, un rating R recent despre film, susține comentariile criptice ale lui Raimi. Rămâi pe Contemporary-Establishment pentru a afla data lansării Evil Dead Rise.

Lasă un răspuns