Actorii filmului "Doctor Strange 2" recunosc că au fost puțin confuzi în ceea ce privește ideea de multivers - contemporary-establishment

Actorii filmului “Doctor Strange 2” recunosc că au fost puțin confuzi în ceea ce privește ideea de multivers

Multiversul ar putea fi un concept destul de nou, după ce a fost introdus de MCU doar în al șaselea și ultimul episod al lui Loki, dar impactul a fost deja simțit în Spider-Man: No Way Home. Desigur, lucrurile vor fi aduse la un nivel cu totul nou, odată cu apariția în cinematografe a filmului Doctor Strange in the Multiverse of Madness, dar asta nu înseamnp că toată lumea înțelege ideea.

Realități alternative, cronologii fracturate, variante multiple și toate celelalte chestii, pot fi confuze pentru public, dar cel puțin știm că distribuția filmului, este în aceeași barcă nu? Vorbind cu ComicBook, la premiera filmului, Benedict Wong a recunoscut că i-a luat ceva timp pentru a înțelege care e toată faza.

“Cred că pentru noi a durat câteva săptămâni bune. Le-am etichetat – 615, 616 – acțiuni ce ce se desfășoară într-un fel de câmp cuantic, care au loc în același timp de fapt.”

Co-starului lui Wong, Xochitl Gomez, nu i-a fost ușor la debutul ei în MCU, trebuind imediat să se descurce cu ceea ce se contura a fi, cea mai ambițioasă porțiune de poveste a francizei, de până acum.

“Practic cream sticky notes despre cine, ce era în toate aceste secvențe. Atunci când filmezi, într-o zi faci parte dintr-o anumită scenă, a doua zi, este cu totul altă scenă. Poate deveni puțin confuza toată treaba, deci cu siguranță trebuie să iei notițe, despre ce univers este și chestii de genul.

Au ajuns până la final după toate astea, dar nu fără a trage de multe ori aceeleași scene. Vom afla după apariția sa în cinematografe, dacă Doctor Strange in the Multiverse of Madness se va ridica la înălțimea așteptărilor.

lensa.ro

Lasă un răspuns