Vezi imagini înspăimântătoare în trailerul filmului DASHCAM - contemporary-establishment

Vezi imagini înspăimântătoare în trailerul filmului DASHCAM

Cea mai recentă lansare horror Blumhouse, ne prezintă un muzician ce călătorește și documentează ceea ce se dovedește a fi o poveste terifiantă.

Blumhouse Productions a lansat primul trailer oficial pentru cea mai nouă experiență found-footage horror DASHCAM. Următorul film se concentrează în jurul lui Annie, o interpretă de muzică, ce călătorește în Regatul Unit pentru a scăpa de restricțiile COVID din SUA, și își documentează aventura printr-un livestream. Pe drum o întânlește pe Angela, o bătrână misterioasă pe care o i-a în călătoria sa.

Comandă Bilete la – Teatru pentru Ucraina – Baletul clasic din Ucraina “Giselle”

De la producătorii filmului Paranormal Activity și regizat de Rob Savage – regizorul mai multor filme horror printre care și Host din 2020 – călătoria haotică, promite să înpăimânte telespectatorii cu incidentele sale sângeroase și narațiunea bântuitoare. Întregul film este realizat din punctul de vedere al lui Annie (și al publicului), scenele fiind filmate pe IPhone-ul personal al personajului principal și camera de bord a mașinii ei.

Proiectul horror prezintă un lineup de actori noi precum Annie Hardy ca Annie, Angela Enahoro ca Angela, Amer Chadha-Patel, Mogali Masuku, James Swanton și Jemma Moore.

DASHCAM își propune să depășească povestea înfioratoare a filmului Host, care a lăsat publicul să anticipeze următoarele mișcări ale personajelor. Pe măsură ce trece timpul, anul 2022 devine un candidat certificat, ca fiind unul dintre cei mai buni ani pentru cinematografia horror – iar DASHCAM încearcă să se alăture bătăliei.

Filmul DASHCAM sosește în cinematografe pe data de 3 iunie.

3 gânduri despre “Vezi imagini înspăimântătoare în trailerul filmului DASHCAM

Lasă un răspuns