A fost dezvăluit primul poster promo pentru filmul John Wick: Chapter 4 - Contemporary-Establishment

A fost dezvăluit primul poster promo pentru filmul John Wick: Chapter 4

La un moment dat , filmele The Matrix Resurrections și John Wick: Chapter 4 erau programate să fie lansate în același timp, punând fanii în situația nefericită de a decide ce film de acțiune a lui Keanu Reeves, doreau să vadă în ziua lansării.

Desigur, pandemia a vut alte planuri pentru noi, Resurrections fiind amânat pentru luna decembrie, în timp ce întoatcerea asasinului în costum negru, avea să aibe întârziere și mai mare. În ciuda faptului că filmările s-au încheiat inițial în luna octombrie anul trecut, publicul nu va primi un Wick 4, decât undeva în luna martie a anului viitor.

Comandă bilete – Family Arena pe Familyfest Island

Cu toate acestea, având în vedere că CinemaCon se pregatește intens și Lionsgate de asemenea se pregătește să aducă jucatori din categoria grea la event, mulți au sperat că primele informații din Capitolul 4, vor fi dezvăluite. Ei bine, iată primul poster promoțional pentru mult așteptata continuare.

După ce și-a început călătoria cu un buget destul de modest, încasările box-office din cea de-a doua și a treia parte au crescut exponențial, deoarece recenziile au fost unele pozitive, până la punctul în care John Wick este acum un blockbuster de succes, unul care așteaptă deja Capitoul 5.

Au existat mai multe evenimente nefericite pe parcurs, dar istoria arătat că John Wick: Chapter 4 este mai mult decât capabil, să se ridice la înălțimea așteptărilor.

Un gând despre “A fost dezvăluit primul poster promo pentru filmul John Wick: Chapter 4

Lasă un răspuns