Taking Back August a lansat „Another Day To Live”, cel mai recent single al lor! - contemporary-establishment

Taking Back August a lansat „Another Day To Live”, cel mai recent single al lor!

Trupa românească de Metalcore Taking Back August a lansat „Another Day To Live”, cel mai recent single al lor!
Noua melodie este construită în jurul unor riff-uri corozive, imense, peste care este aranjat inteligent un ritm vulcanic. Vocea lui Alex Precup îți străpunge inima ca un burghiu datorită naturii sale duale: Raiul și Iadul.

Sintezatoarele atmosferice îmbunătățesc sunetul melodiei, dându-i un sound aparte și stârnind valuri de emoții în tine, ascultătorul.

Poți asculta noul single „Another Day To Live” mai jos.

Trupa comentează despre noul single:

Pentru fiecare dintre noi, cântecul simbolizează un episod din viață pe care a trebuit să-l confruntăm fără să ne uităm înapoi.

Prezintă o perspectivă mai amplă a unde ne imaginăm să mergem cu stilul nostru, cu părți mai soft, sintetizatoare mai diverse din punct de vedere tehnic și voci alternate clean și growl.

Comandă aici noile căști audio Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Basic – 100,97 lei

Trupa de metalcore Taking Back August provine din București, România. Trupa a fost formată în 2020 de muzicienii Alex Precup (voce), Claudiu Ene (bas), George Motei (chitară), Alex Iliescu (chitară) și Moroianu Gabriel (tobe).

În primii doi ani de existență, Taking Back August a experimentat și a depășit multe provocări, inclusiv participarea la festivalurile Posada Rock și Metal Gates. Alex Precup (voce) a concurat și s-a clasat pe locul al doilea în competiția Superstar România 2021!

Primul single, „Welcome Home”, a fost lansat în octombrie 2020 împreună cu un videoclip cu versuri. Mesajul piesei, unul bine lucrat, a reușit să depășească barierele impuse de așteptările ascultătorilor. După lansarea primului single, trupa a început să lucreze din greu la primul său album, EP-ul „The Devil’s Crown” – lansat în septembrie 2021.

În prezent, cei cinci membri ai trupei compun melodiile care vor fi prezentate pe primul album de studio, care va fi lansat la sfârșitul anului 2022.

carturesti.ro

Lasă un răspuns