Concert FiRMA // Origini // 01.05 @ ARCUB București - contemporary-establishment

Concert FiRMA // Origini // 01.05 @ ARCUB București

  • Duminică // 01.05.2022
  • ARCUB

► 150 RON – adulți
► 50 RON – elevi și studenți
________________________________

👉 Program:
► 13:00 – Open Doors🚪
► 13:50 – Closed Doors
————————————
► 14:00 – Live Concert 🎼
————————————-
► 15:15 – Ședință autografe în foaier… ✍️
Sala Mare ARCUB // Str. Lipscani 84-90

►FiRMA continuă seria de confesiuni electro-acustice în stil rock’n’roll, cu un nou spectacol “Origini” menit a descrie dragostea trupei pentru muzică, poezie, teatru și artele frumoase în general.
► Daniel ‘Rocca’ Stoicea & Sorin Erhan, cei doi membri fondatori ai trupei FiRMA, au decis, la umbra liberului arbitru, să călătorească în trecut, prezent și viitor, întru regăsirea intenției și/sau semnificației inițiale.
___________________________________________________________________
► De 1 Mai, FiRMA și invitații lor vor celebra un om care le-a fost sursă de inspirație de la începuturile carierei și până astăzi. Maia Morgenstern este “guest star”-ul zilei și, nu întâmplător, iși serbează ziua de naștere alături și de noi, întru bucurie.
Simbol al artei naționale, Maia Morgenstern și-a dăruit anvergura artistică ce transcende limitările oricărui prezent, promovând teatrul, cinematografia și cultura română în toate colțurile lumii. Premiile și distincțiile naționale și internaționale pălesc în raport cu reziliența și izvorul nesfârșit de inspirație în plan artistic și uman, daruri pentru care o îmbrățișăm cu dragoste și o așteptăm pe scena din Arcub, pentru un recital de poveste.

► Andreea Alexandrescu va coborî încă o dată pe scena din Arcub, direct din “Deșteptarea Primăverii”, pentru a ne recita întru emoție o poezie aleasă cu mare grijă.
Pentru că “[…] trandafirii în straturi înfloresc de la o vară la alta din ce în ce mai firavi […]”

►Dominic Csergő revine dintr-o nouă serie de rătăciri, pentru a povesti impreună, pe note, despre la orbire. Versatilitatea lui Domi în ceea ce privește arta lui Pan poate fi regăsită în numeroase proiecte precum Jazzy Birds, Kumm, Urma, etc…

———————————————————————————————————————————–
Acest eveniment este o coproducție a Trupei FiRMA și Radio România Cultural.
Join us întru rock’n’roll!

lensa.ro

Lasă un răspuns