Vezi noul trailer pentru ‘The Northman’, o epopee sângeroasă despre răzbunare  - contemporary-establishment

Vezi noul trailer pentru ‘The Northman’, o epopee sângeroasă despre răzbunare 

Un nou trailer este aici pentru a ne arăta saga răzbunării sângeroase a filmului The Northman, asta cu câteva zile înainte de lansarea filmului în cinematografe.

Trailerul începe prin a arăta părți din scena viscerală a călătoriei prințului viking Alexander Skarsgård. În copilarie el a asistat la uciderea tatălui său, interpretat de Ethan Hawke, de către unchiul său, într-o legendă care a contribuit la inspirația pentru Hamletul lui Shakespeare.

Trailerul prezintă, de asemenea, mai multe scene în urma unui clip care a fost lansat mai devreme, ce îi arată pe berserkerii care asaltează o fortificație. Odată ce Amleth lui Skarsgård excaladează peretele folosind o secure, el face ravagii asupra inamicilor dinauntru, folosind aceeași armă plus o sabie.

Comandă bilete la PREMIERA: Universitatea de rasete

Scena prezintă încă o dată tipul de brutalitate, plasată într-un mediu dur, pe care co-starul Hawke, nu l-a pututu compara decât cu epopeea psihologică despre razboiul din Vietnam a lui Francis Ford Coppola, Apocolypse Now.

Indiferent de anumite zvonuri, despre controlul creativ a lui Eggers, The Northman este privit bine de critici. The Northman apare în cinematografe vinerea aceasta.

carturesti.ro

Un gând despre “Vezi noul trailer pentru ‘The Northman’, o epopee sângeroasă despre răzbunare 

Lasă un răspuns