Trailerul pentru filmul ‘Thor: Love and Thunder’ a fost dezvăluit - contemporary-establishment

Trailerul pentru filmul ‘Thor: Love and Thunder’ a fost dezvăluit

Marvel Studios a jucat timid cartea Thor: Love and Thunder. Continuarea foarte anticipată a super-eroului a fost ținută secretă pentru o perioadă foarte lungă de timp, toate filmele Marvel anterioare oferind deja un trailer aproape de data lansării. Ei bine, acea așteptare lungă și dureroasă s-a încheiat în sfârșit, iar trailerul este aici.

Acest trailer indică faptul că fanii stilului lui Taika Waititi din Thor: Ragnarok se vor bucura de o răsfățare. Unele dintre cele mai “speciale delicii” sunt primele noastre priviri aruncate la Jane Foster a lui Natalie Portman, mânuind Mjolnir și care se pare că preia puterile lui Thor (îmi miroase a stereotip Leftist aici, dar mă rog, vom vedea).

Marvel’s Guardians of the Galaxy – Throwback Guardians Outfit Pack (DLC) (PS5) Official Website Key EUROPE

De asemenea, este plăcut să aruncăm o privire și către Guardians of the Galaxy, deși este puțin trist, pentru că se pare că nu vom primi niciodată un film complet „Asgardians of the Galaxy. Chiar și așa, apariția lor aici va stabili probabil revenirea lor în The Guardians of the Galaxy Holiday Special și poate Guardians of the Galaxy Vol. 3 peste un an.

Acum că Thor: Love and Thunder a fost dezvăluit oficial, ar trebui să începem să vedem mai multe informații care apar în perioada premergătoare lansării sale.

Thor: Love and Thunder va ajunge în cinematografe pe 8 iulie.

dynutrition.ro

Lasă un răspuns