Concert Zdob si Zdub la Arenele Romane - contemporary-establishment

Concert Zdob si Zdub la Arenele Romane

  • Arenele Romane, București
    Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
  • luni, 25 aprilie, ora 20:00

Trenul Chișinău – București staționează pe 25 aprilie, la Arenele Romane!
Haideți să retrăim la intensitate maximă bucuria unui nou concert LIVE în stilul „HARDCORE MOLDOVENESC” plin de energie!

Zdob și Zdub, trupa care combină hardcore-ul și folclorul balcanic într-un mod plin de originalitate, revine la București pentru un nou show exploziv, ce va avea loc pe 25 aprilie, de la ora 20:00, la Arenele Romane. Cu aceeași energie debordantă, trupa care duce orice public în lumea dansului și a cântului la unison, promite publicului reântâlnire memorabilă.

De la elementele de hip-hop, drum’n’bass, jungle, punk și triluri de fluier sau trompeta tradițională, hiturile “DJ Vasile”, “Zdubii bateţi tare”, “Bunica bate doba”, „Moldovenii s-au născut” sau „Bună dimineața” vor fi nelipsite din playlist-ul concertului Zdob și Zdub de la Arenele Romane și reprezintă garanția unui concert crossover inegalabil.

Citește și – Scene memorabile din filme, care au fost de fapt improvizate

Biletele pentru concertul Zdob și Zdub de la Arenele Romane au fost puse în vânzare în rețeaua Iabilet.ro, la prețuri ce variază în funcție de categoria de loc, astfel:

  • În perioada „Early Bird”, până la data de 11 aprilie 2022 bilete costa 89 lei – Cat.I – Tribună și 69 lei – Cat.II – Gazon
  • In presale bieltele costa Cat.I – 99 lei –Tribună; si Cat.II – 79 lei – Gazon;
  • În ziua concertului, biletele vor putea fi cumpărate la prețul de 109 lei – Cat.I – Tribună și 99 lei – Cat.II – Gazon

    La pretul tuturor biletelor se adauga comisionul de procesare de bilete.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 

carturesti.ro

Lasă un răspuns