Trupa COMA a lansat single-ul "NYX" - contemporary-establishment

Trupa COMA a lansat single-ul “NYX”

COMA a lansat melodia “NYX”, a doua piesă de pe următorul material – “Acordul părinților”, o colecție de șase track-uri, rezultată în urma unui experiment desfășurat în timpul pandemiei, cand membri formației au lucrat individual.  

NYX este al doilea single de pe albumul “Acordul Părinţilor”, o colectie de şase piese imaginate ca muzică pentru momentele în care cazi pe gânduri şi privirea ţi se pierde în gol. Ea este ca o promisiune către “sine”. Noaptea (Nyx), de pe poziţia de “sfetnic cel bun”, ajută la limpezirea gândurilor, iar floarea de Nu-mă-uita, prin proiectarea semnificaţiei asupra propriei persoane, stabileşte condiţiile funcţionării acestei promisiuni” – a declarat trupa COMA.

În mitologia greacă “Nyx” este zeița și personificarea Nopții, considerată de cei vechi drept una dintre divinitățile infernale. 

Bilete la concertul – COMA / Breathelast / Brute Live în Quantic București


 
AURORA a fost primul cântec de pe “Acordul părinților”. El poartă numele zeiței romane a dimineții pentru că mesajul său este strâns legat de puterea pe care o poate avea acest moment al zilei asupra omului, asupra ta. Acea putere de a te face, pierzandu-te în razele ei, sa ai curaj sa pornesti spre dorintele tale cele mai abandonate, să le scoți la iveală și să le permiți sa explodeze. “AURORA” a avut premiera pe 18 noiembrie 2021, pe canalul oficial de YouTube COMA
 
COMA înseamnă: 
 
Cătălin Chelemen – Voce  
Dan Costea – voce/ Chitară  
Răzvan Rădulescu (DJ Hefe) – Scratches/ Samples/ Keys 
Sorin Petrescu –  Chitară Bass 
Răzvan Albu – Tobe 
Matei Tibacu-Blendea – Chitară 
 
Mai multe pe: 
https://www.youtube.com/user/comaofficial/videos  
https://www.facebook.com/comaband/ 
https://www.instagram.com/comaband/ 
https://bit.ly/aurora-special-merch 

Streaming link: https://COMA.lnk.to/NYXPR

consumer.huawei.com

2 gânduri despre “Trupa COMA a lansat single-ul “NYX”

Lasă un răspuns