David Cronenberg se întoarce la stilul „body horror” cu filmul ‘Crimes of the Future’ - contemporary-establishment

David Cronenberg se întoarce la stilul „body horror” cu filmul ‘Crimes of the Future’

Emblematicul regizor David Cronenberg și-a făcut un renume cu o serie de filme „body horror uluitoare. Cele mai bune sunt The Fly, Videodrome și Dead Ringers, deși se pare că a abandonat genul în 1999 cu eXistenZ. De atunci, a lansat mai multe thrillere, dar acum s-a întors la lucrurile nasoale cu filmul Crimes of the Future. Și judecând după acest trailer…și-a revenit.

Filmul îi are în rolurile principale pe Viggo Mortensen, Kristen Stewart și Léa Seydoux și pare a fi o privire asupra unui viitor influențat de lucrările lui H.R. Giger, puternic încărcată sexual.

Sinopsisul indică faptul că vom vedea omenirea explorând modalități de a-și ajusta biologia și fiziologia după bunul plac – cunoscut sub numele de „Sindromul evoluției accelerate.

Mortensen va juca rolul lui Saul Tensor, un artist care a decis să se arunce cu capul înainte în lumea trans-umană, ceea ce a făcut să înceapă creșterea unor organe cu aspect extraterestru pe corpul său. Seydoux o interpretează pe partenera său, Caprice, care îl ajută pe Tensor în spectacolele sale morbide la indepartarea noilor sale organe.

În același timp se “coc” varii planuri din partea celor care cred că oamenii trebuie să rămână așa cum i-a lăsat Dumnezeu.

Crimes of the Future va avea premiera la Festivalul de Film de la Cannes, unde va fi în concurs pentru râvnitul premiu Palm d’Or. Cannes este remarcabil pentru reacțiile intense ale publicului său ți obiceiul ca membrii publicului, să părăsească dramatic sala de cinema, pentru a-și exprima dezgustul față de un film.

Așadar, cum crede Cronenberg că va reduce acest lucru? Conform World of Reel, el a declarat

“Mă aștept la fugă, leșin și atacuri de panică.”

DAA în PLM…asta da atitudine!

perfect-tour.ro

Lasă un răspuns