Trupa Machine Head lansează un nou single și anunță albumul "Choke on the Ashes of Your Hate" - contemporary-establishment

Trupa Machine Head lansează un nou single și anunță albumul “Of Kingdom of Crown”

Trupa Machine Head tohmai a anunțat Of Kingdom of Crown, un album concept care va cuprinde și trioul de piese, care au fost pe EP-ul Arrows in Words From the Sky de anul trecut, precum și noul și brutalul single “Choke on the Ashes of Your Hate”.

Această melodie apare pe locul al doilea în setlistul Of Kingdom and Crown (ce poate fi văzut mai jos) și începe cu un fretwork serios și puternic la chitară.

Comentând despre următorul album Machine Head, Robb Flynn a declarat: “Mulțumită celor doi adolescenți ai mei, familia mea a devenit obsedată de acest serial anime japonez, numit Attack On Titan. Conceptul albumului a fost vag inspirat de acest serial, în sensul că în poveste, nu există un tip sau , ambele personaje, cred că fac ceea ce este corect în ceea ce privește ființa lor, dar nu fii naiv, ambii comit acte de pură atrocitate și răutate. Piesa de deschidere este în principiu povestea dspre originea personajului nostru numărul 1″.

În ceea ce privește cele două personaje principale, un comunicat de presă, le detaliază după cum urmează:

 • Personajul nr.1 Ares: principalul nostru personaj, îi pierde dragostea vieții (Amethyst) și se dezlanțuie ucigaș, împotriva sectei responsabile pentru uciderea ei.
 • Personajul nr. 2 Eros: făptuitorul, care își pierde mama, din cauza unei supradoze de droguri și se radicalizează ulterior. Eros intră la randul lui într-o lume unde își poate manifesta instinctele ucigașe.

Of Kingdom and Crown va fi lansat pe data de 26 august prin Nuclear Blast/Imperium Recordings, iar data de lansare a vinilului va fi pe 25 noiembrie.

 1. “SLAUGHTER THE MARTYR”
 2. “CHØKE ØN THE ASHES ØF YØUR HATE”
 3. “BECØME THE FIRESTØRM”
 4. “ØVERDØSE”
 5. “MY HANDS ARE EMPTY”
 6. “UNHALLØWED”
 7. “ASSIMILATE”
 8. “KILL THY ENEMIES”
 9. “NØ GØDS, NØ MASTERS”
 10. “BLØØDSHØT”
 11. “RØTTEN”
 12. “TERMINUS”
 13. “ARRØWS IN WØRDS FRØM THE SKY”
bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns