‘Fantastic Beasts’ ar putea să nu ajungă la cinci părți - contemporary-establishment

Fantastic Beasts ar putea să nu ajungă la cinci părți

Într-o lume ideală Warner Bros. ar fi anunțat Fantastic Beasts ca o franciză de cinci filme, deoarece exista un plan în vigoare, unul care ar fi trasat cu sirguință arcul lui Newt Scamander de la început până la sfârșit, necesitând peste zece ore de stat în cinema pentru vizionare și aproape un miliard de dolari în costuri de producție, pentru a face acest lucru.

În mod clar, nu a fost cazul, cu The Secrets of Dumbledore, încercând să astupe numeroasele lacune, care au marcat The Crimes of Grindelwald, cu câteva ratcon-uri aruncate pentru a îndrepta o navă ce se îndreaptă periculos spre naufragiu.

Producătorul David Heyman a recunoscut nu cu mult timp în urmă, că Fantastic Beasts 4, nu are încă un scenariu și se pare că s-ar fi pus presiune asupra The Secrets of Dumbledore pentru succes. Un nou raport de la Variety, analizează în profunzime scandalul și controversa care a afectat Wizarding World, și observă că nu există garanții în acest stadiu, că seria se va încheia așa cum a fost prevazut.

“Se speculează dacă Fantastic Beasts își va indeplini sau nu, ambițiile ca o franciză cu cinci filme. Momentan, nu există scenariu pentru a patra parte, au confirmat sursele. Directorii de la Warner Bros. așteaptă să vadă cum este primit The Secrets of Dumbledore, înainte de a da undă verde părților patru și cinci.”

Al treilea capitol se pare că are un început dezamăgitor în box office și în timp ce Warner Bros. este puțin probabil să nu mai mulgă ceva bani din vaca asta, nu este exclus ca Fantastic Beasts 4 să ajunga totuși pe marile ecrane.

Lasă un răspuns