Ozzt Osbourne anunță terminarea înregistrărilor pentru noul său album - contemporary-establishment

Ozzy Osbourne anunță terminarea înregistrărilor pentru noul său album

Tăticul stilului Heavy Metal, Ozzy Osbourne a apelat recent la rețelele de socializare pentru a anunța finalizarea celui de-al treisprezecelea album de studio.

“Sunt atât de fericit să anunț pe toată lumea că mi-am terminat noul album, săptămâna aceasta și l-am livrat casei mele de discuri Epic Records, a spus el în postare. “Voi împărtăși toate informațiile despre album și despre viitorul său în următoarele săptămâni”.

Albumul este setata să aibe o groază de invitați din lumea rock și metal. Conține o multitudine de colaborări, ale unor artiști precum Red Hot Chili Peppers, Chad Smith, basistul Metallica, Robert Trujillo, și basistul Guns N’ Roses, Duff McKagan.

Fostul coleg de trupă a lui Osbourne, Tony Iommi, Eric Clapton, Zakk Wylde, Jeff Beck, Josh Homme din Queens Of The Stone Age și Mike McCready de la Pearl Jam sunt de asemenea prezenți în proiect.

Mulți dintre acești colaboratori au fost dezvăluiți de Smith într-un interviu la podcastul Talk Is Jericho cu Chris Jericho. În altă parte, Smith a spus că înainte de pandemie s-a vorbit despre posibilitatea de a face câteva concerte în această formulă și el speră că într-o zi s-ar putea întâmpla.

“Sper ca Ozzy să devină mai puternic”, a spus Smith. “Este foarte mandru și vrea să fie pe scenă, să-și facă treaba, și îl ințeleg 100%. Sper că într-o zi, voi cânta oricare dintre acele melodii. Ar fi grozav. El este cel mai tare.”

consumer.huawei.com

Lasă un răspuns