Ville Valo a lansat o nouă piesă - „Loveletting” - contemporary-establishment

Ville Valo a lansat o nouă piesă – „Loveletting”

În 2020, icon-ul HIM, Ville Valo a reieșit la suprafață sub numele de VV cu un trio de cântece noi. Acum, a revenit în forță cu viitorul album Neon Noir, un turneu S.U.A. pentru 2023 și vineri 8 aprilie a lansat noul single „Loveletting”.

“Oricât de distractive ar fi fost ceremonia de înmormantare pentru HIM, mi-a luat mai mult de câteva luni, ca să îmi revin după această despărțire și să revin fredonând melodii noi.” a spus Valo, acum despărțit deja de mai bine de cinci ani de pionierii finlandezi „love metal”.

“În cele din urmă am decis să-i pun lesa iubitului meu câine negru și am început împreună să urlăm, în loc să lătrăm unul la altul. Așa s-a născut “Loveletting“” a continuat el, vorbind despre single-ul principal de pe albumul Neon Noir, care este programat pentru lansare, la începutul anului 2023, fără nici o dată oficială de lansare în acest moment.

“Din punct de vedere artistic, principala diferență dintre HIM și VV este linia suplimentară din Heartagram“, a explicat Valo, făcând referire la artwork-ul (ce îl poți vedea mai jos) pentru noul LP, “Dar ce linie rafinată este! Este The Mamas and the Papas, îmbrăcați în Metallica, în drum spre o petrecere de Halloween în Studio 54, și cine nu ar vrea să vadă așa ceva?”

Pentru a coincide cu lansarea albumului din 2023, Valo se va angaja într-un turneu U.S.A. ce se va întinde de la 1 aprilie până pe 8 mai.

Vezi videoclipul piesei „Loveletting”mai jos.

maranc.ro

Un gând despre “Ville Valo a lansat o nouă piesă – „Loveletting”

Lasă un răspuns