Câteva imagini discutabile despre fenomene inexplicabile - contemporary-establishment

Câteva imagini discutabile despre fenomene inexplicabile

Cea mai mare problemă în “oferirea dovezilor” despre ființe și incidente paranormale, este lipsa fotografiilor și înregistrărilor video clare. De când înregistrările șubrede Patterson-Gimlin, care înfățișează un presupus Bigfoot au început să apară, lumea a fost inundată de fotografii neclare și imagini nefocalizate cu fantome, Nessie, extratereștri și demoni.

Chiar și în vremurile noastre ultramoderne, postările înfricoșătoare de pe rețelele de socializare și conversațiile despre paranormal de pe formuri, au capacitatea de a diviza oamenii. Sunt cei care cred cu fermitate că filmările sunt adevărate și apoi cei care refuză să fie convinși, indiferent de ce li se prezintă.

Chipurile din apă

În decembrie 1924, James Courtney și Michael Meehan, doi membri ai echipajului petrolierului SS Watertown, au primit sarcina de a curăța un tanc gol. Un accident ciudat din timpul curățeniei, a survenit din cauza gazelor acumulate. Chief mate Kosti Taviola și-a dat seama că bărbații aveau probleme și a făcut tot posibilul pentru a-i salva. Din păcate, când a ajuns acolo, aceștia erau deja morți. Și Taviola a fost doborât de gaze, dar a fost readus la viață după 30 de minute de resuscitare.

După cum era obiceiul, Courtney și Meehan au avut parte de o înmormântare pe mare, iar iar SS Watertown și-a continuat călătoria către Canalul Panama. După toate acestea, restul membrilor echipajului, au început să raporteze că au văzut ceva ciudat în apă. La o inspecție mai atentă, echipajul șocat și-a dat seama, că se uită la fețele celor doi marinari morți. Timp de câteva zile, chipurile lor au apărut în apă, în timp ce nava continua să se deplaseze.

Capitanul petrolierului Keith Tracy, a făcut o fotografie, acum infamă, ca “dovadă” a acelor incidente.

În timp ce majoritatea oamenilor sunt convinși că această fotografie face parte dintr-o farsă elaborată, sunt mulți cei care cred că spiritele morților au vegheat asupra petrolierului, până când a ajuns la destinație.

Înger, demon sau…Palmier?

Imaginile fantomatice devin adesea virale pe rețelele de socializare. Acesta este cazul unei fotografii înfiorătoare postate de Richard Christianson, care a făcut poza în Phoenix, Arizona, pe 1 ianuarie 2017. El a scris, “Ce naiba vezi în imaginea asta de fapt??? Cineva?.

Fotografia infățișează ceva ce arată ca un demon, ce cutreieră o stradă goală. În comentarii totuși, oamenii s-au certat dacă era un înger sau un demon. Unii chiar susțineau că este dovada irefutabilă a lui Mothman. Câteva voci mai logice, au încercat să vorbească, spunând că este clar, un palmier, dar au fost copleșiți de cei care se temeau că ființe supranaturale rătăcesc prin Phoenix.

Zombieland: Double Tap – Road Trip Steam Key GLOBAL

Câțiva comentatori au stălkuit puțin profilul lui Christianson și au descoperit că el își câștiga existența din varii tipuri de manipulari.

“Guvernul te minte”

În 2011, un videoclip care pretinde că ar arăta un extraterestru mort, găsit într-un loc des vizitat de OZN-uri din Rusia, a făcut valuri uriașe pe internet. Pe parcursul unei săptămâni, filmările au fost vizionate de peste un milion de oameni. Un mesaj care a apărut pe videoclipul de pe Youtube spunea: “Guvernul tău te minte cu privire la subiectul OZN-urilor și a extratereștrilor.” a dat fiori multor oameni.

Mulți au denigrat videoclipul, spunând că este clar că extraterestrul, este o păpușă de cauciuc și că “desoperirea” a fost o farsă. Lipsa unei nave spațiale și poziția în care se aflau extratereștri, i-au convins pe mii de oameni, că cei doi bărbați ruși, care se presupunea că au găsit creatura moartă, au planificat totul.

Încă o dată, totuși, existau și mulți oameni care cred că videoclipul și imaginile cu extratereștri, sunt 100% reale și servesc drept dovadă că viața extraterestră există.

Un animal ciudat

În 2018, încă o fotografie ciudată și un scurt videoclip au suprins un monstru….cămilă. Creatura a fost fotografiată cutreierând străzile din Santa Fe, Argentina și a fost acuzată că ar fi ucis un ciobănesc german și un pitbull. Alăturându-se poveștilor despre Yeti, Bigfoot și Monstrul din Loch Ness, această fiară cu un cap mic și gât lung, a fost descrisă ca fiind jumătate animal jumatate om.

Peste 30.000 de comentatori ai videoclipului, și-au exprimat în mare parte, teama că această creatură asemănătoare unei cămile, ar putea fi reală, în timp ce unul a comentat că a dat peste o fiară asemănătoare în 2005. Un alt internaut a susținut că ar fi putut fi un barbat, care s-ar fi transformat într-un vârcolac, în timp ce altul credea că ar fi Chupacabra.

The Flying Dutchman de pe Lacul Superior

În 2016, Jason Asselin filma cu videoclip de-a lungul Lacului Superior din Michigan. După o zi întreagă de muncă, Asselin și echipa sa, s-au bucurat de apus, Asselin filmând un curcubeu ce se formase deasupra lacului.

Spre surprinderea lui a văzut ceva sclipind în depărtare și nu după mult timp, și-a dat seama că se uita, la ceea ce pare a fi o “navă fantomă” imensă.

Cu o istorie ce cuprinde peste 200 de epave, numai în zona Lacului Superior, pentru mulți oameni avea sens ca o navă fantomă, să apară la orizont. Mulți chiar au susținu că au văzut fantomele marinarilor în largul coastei Whitefish Point, după scufundarea lui Edmund Fitzgerald din 1975.

Dar oamenii de știință nu sunt convinși. Profesorul de psihologie Mark Becker, a spus că năluca, a fost probabil doar farul de pe Insula Granite, care strălucea în apusul soarelui.

bauturialcoolice.ro