BurgerFest 2022 - contemporary-establishment

BurgerFest 2022

Ne dorim tare mult să vă vedem, să ne desfătăm papilele cu delicioșii burgeri, să ne tolănim pe iarbă și împreună să ne răcorim cu o bere sau cu un fresh de fructe. Ne este dor de atmosfera de la festival, dar în același timp este mult mai important să vă știm bine sănătoși.

Cea de-a șasea ediție BURGERFEST, singurul eveniment din România dedicat în exclusivitate burgerilor, trebuia să aibă loc in 2020, dar din cauza pandemiei am fost nevoiți s-o amânăm pentru 2021, iar acum pentru 2022, respectiv între 13 și 15 mai 2022. Sperăm ca până atunci lucrurile să-și revina la normal și să putem să ne reluăm viețile așa cum erau ele sau, de ce nu, să fie și mai bine!

Biletele cumpărate pentru ediția cu numărul șase a festivalului, adică cea din 2020, iși vor păstra valabilitatea indiferent dacă această ediție va avea loc în mai 2022.

Citește și – Câțiva lideri spirituali ce merită urmăriți, pentru o îmbunătățire a stării de bine

Bucureștiul devine locul in care toți cei care au burgerul în ADN își dau întâlnire și descoperă cei mai buni burgeri din țară. BURGEFEST așteaptă toți iubitorii de burgeri la relaxare la iarbă verde și aer curat, la cel mai mare festival de burgăreală din țară.

BurgerFest 2022 - contemporary-establishment
BurgerFest 2022 – contemporary-establishment

Bilete se vor pune în vânzare în Rețeaua Iabilet și online pe http://www.iabilet.ro.

BURGERFEST 2022 te invită să burgărești cu peste 70 de sortimente de burgeri, pregătiți de nu mai puțin de 22 de restaurante din întreaga țară, inclusiv din orașe ca Iasi, Sibiu, Brasov, Timisoara, Cluj sau Reghin.

Publicul va avea parte de multe ore de relaxare la iarbă verde, de concerte și DJ care se vor ocupa de ambianță și multe activități extra, dedicate celor mari, dar și celor mici. În plus, ca în fiecare an, cățeii sunt mai mult decât bine veniți în spațiul festivalului.

BURGERFEST va desemna pentru al șaselea an consecutiv CEL MAI BUN BURGER, în cadrul unei competiții unde sunt invitate toate restaurantele din festival, jurizate de personalități relevante din domeniul culinar.

Competiția CEL MAI BUN BURGER are loc din nou și la nivelul amatorilor, bucătari ocazionali, oameni care au convingerea că gătesc bine și cred că pot oferi un preparat gustos și inspirat. Pentru această categorie, juriul va fi format din reprezentanții restaurantelor prezente în competiția dedicată profesioniștilor.
Accesul la BURGERFEST se va face pe bază de bilet, prețurile fiind de 20 lei pentru tichetele de o zi și 45 de lei pentru abonamentele ce permit accesul in toate cele trei zile de festival.

Organizatorii pun la dispoziția publicului și o promoție Early Bird, astfel încât până în data de 2 mai 2022, abonamentele vor avea prețul promoțional de 35 de lei.

Biletele cumpărate pentru ediția cu numărul șase a festivalului, adică cea din 2020, iși vor păstra valabilitatea indiferent dacă această ediție va avea loc în mai 2022.

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

BURGERFEST este un eveniment organizat de Mixtopia LIVEPRO Events.

dynutrition.ro

Lasă un răspuns