Three Days Grace Live at Arenele Romane București - contemporary-establishment

Three Days Grace Live at Arenele Romane București

  • Arenele Romane, București
    Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
  • duminică, 2 octombrie, ora 19:00

Canadienii de la Three Days Grace revin in Romania la 5 ani dupa ce au fost headlinerii Shine Festival. Trupa va canta pe 2 octombrie la Arenele Romane din Bucuresti in aer liber. Biletele se pun in vanzare pe 31 martie la ora 12:00 pe iabiet.ro iar primele 200 de bilete din fiecare categorie au pret earlybird. Pachetele VIP se pot cumpara de aici

Three Days Grace, formatie cu multiple Discuri de Platina, au anunat turneul din Europa, si au confimrat ca viitorul album, al saptelea material de studio intitulat ‘Explosions’, va fi lansat pe 6 Mai prin Music For Nations. Piesa ‘So Called Life’ este cea mai noua compozitie a formatiei de la ‘Outsider’.

Inca din 2003, formatia a fost plasata printre trupele etalon ale hard rockului, ajungand pe pozitii fruntase in topuri din intreaga lume si vanzand milioane de albume. Albumul Human din 2015 a fost al doilea material al formatiei care a ajuns direct pe prima pozitie in Billboard Top Hard Rock Albums dar si al 4-lea debut consecutiv in Top 200. Materialul a avut doua hituri ce au ocupat prima pozitie, single-urile ‘Painkiller’ si ‘I Am Machine’.

Citește și – Câteva societăți secrete ciudate și obscure

In plus, formatia are o medie de 3.9 milioane de ascultatori unici pe luna pe platforma Spotifay, fiind una dintre cele mai asculate formatii rock din lume. Pana in prezent, piesele lor care au ocupat prima pozitie in topurile muzicale sunt “Chalk Outline”, “The High Road”, “Misery Loves My Company”, “World So Cold”, “Good Life”, “Break”, “Never Too Late”, “Animal I Have Become”, “Pain”, “Just Like You” and “Home”.


Biletele au urmatoarele preturi: 

– Premium (cu loc in sectoarele K si E) – 159 lei in earlybird, 179 lei in presale si 200 la intrare 
– Teren (fara loc, in fata scenei) – 129 lei in earlybird, 149 in presale si 180 la intrare 
– Acces General (cu loc in arena mai putin in sectoarele K si E) – 99 lei in earlybird, 119 lei in presale si 140 lei la intrare 

Perioada earlybird este limitata la primele 200 de bilete din fiecare categorie 

drmax.ro/

Pentru biletele “cu loc” accesul se face doar prin parc prin lateralele arenei. 
Pentru biletele de pe Teren accesul se face pe la portile de jos din parc ale Arenelor Romane. 
Biletele ofera participantilor acces doar in categoriile in care si-au cumparat bilet. 
La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 10 lei. 
Copiii sub 2 ani au acces gratuit doar in zona Teren (nu si pe scaune) si insotiti de un adult posesor de bilet valabil. 

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le protejeze acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor. 
Organizatorii vor organiza suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile, Arenele Romane fiind o locatie propice pentru evenimentele de gen. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu fix inainte de concert. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze. Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. 
Accesul cu umbrele este interzis. 

Biletele se gasesc in format electronic pe http://www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. 

Un eveniment BestMusic Live & METALHEAD powered by ROCK FM

carturesti.ro

Lasă un răspuns