James Corden a distribuit un clip cu Taylor Hawkins la "The Late Late Show" - contemporary-establishment

James Corden a distribuit un clip cu Taylor Hawkins la “The Late Late Show”

Moartea prematură a lui Taylor Hawkins nu a uimit doar lumea rock’n roll, ci toată lumea. Prezentatorul emisiunii James Corden a distribuit un videoclip cu îndrăgitul baterist și și-a împărtășit sentimentele despre această mare pierdere, în timpul emisiunii The Late Late Show de pe 28 martie.

“Vrem să spunem și să vorbim despre trista veste. Am fost șocați și întristați vineri când am auzit tragica veste despre Taylor Hawkins.” a spus Corden. “Poate ai citit chestii despre Taylor și tot ce ai citit este adevărat – era o lumină. Lumina fiecare cameră în care intra. Era atât de vesel și plin de dragoste, și avea tot ceea ce ai vrea sa aibe o ființă umană”.

Spre sfârșitul segmentului, Corden a arătat un clip de pe vremea în care Foo Fighters se afla la Carpool Karaoke cu el, unde Hawkins, Corden și Dave Groh au cântat împreună la propriile seturi de tobe. Clipul original a fost încărcat în 2017, iar după ce Corden și-a arătat abilitățile de air druming, Grohl a întrebat dacă chiar poate cânta la tobe.

Vezi tributul din cadrul The Late Late Show mai jos.

Lasă un răspuns