Trupa Red Hot Chili Peppers a lansat single-ul Not The One - contemporary-establishment

Trupa Red Hot Chili Peppers a lansat single-ul Not The One

Cu cel de-al 12-lea album al lor, Unlimited Love aproape lansat, trupa red Hot Chili Peppers ne-a împărtășit o altă piesă nouă de pe viitorul material: visător și introspectiv, Not The One.

Vorbind cu Zane Lowe la Apple Music 1, vocalistul Anthony Kiedis a dezvăluit despre cum a apărut piesa:Flea a venit cu o linie de bas pe un ritm de drum machine. Nu era ceea ce ascultați astăzi, pentru că bridge-ul era de fapt partea de versuri, iar refrenul era bridge-ul…complet inversat totul.”

Monitoare de studio – Presonus Eris E3.5 49900 Lei

“În fiecare zi după repetiții, merg acasă și ascult ce am facut în ziua respectivă, din nou și din nou, în speranța că va declanșa ceva sau că aud melodia perfectă, sau ceva, orice. În acest caz, am început să aud melodia în drum spre casă, dar s-a inversat complet față de felul în care era aranjată inițial. Când incepi ceva, intri într-o căsnicie. Am ajuns a doua zi la sală și am spus – Flea, știu, nu ai avut asta în minte, dar e ok dacă aș cânta versurile peste bucata de refren și refrenul peste bucata de bridge? El a spus – da normal, fă ce vrei. Și cam asta a fost.”

“Cred că treceam printr-o lună foarte singuratică și introspectivă. Versurile au pornit de la ideea, cred că stiu cine ești, dar poate nu. Cred că știi cine sunt, dar poate nu și mai ales în relațiile intime, de parcă știm că toți prezentăm ceva și oamenii au întotdeauna o idee, dar ce s-ar întâmpla dacă ne-am arăta unul altuia, ce avem mai rău în noi, de la bun început?”

Un gând despre “Trupa Red Hot Chili Peppers a lansat single-ul Not The One

Lasă un răspuns