Vezi ultimul concert al lui Taylor Hawkins împreună cu Foo Fighters - contemporary-establishment

Vezi ultimul concert al lui Taylor Hawkins împreună cu Foo Fighters

După ce au auzit vestea tragicei morți a lui Taylor Hawkins de la Foo Fighters, fanii au început să împărtășească imagini din timpul ultimului concert cu trupa, de la Lollapalooza Argentina. Poți viziona mai jos clipul înregistrat de fani cu headlinerul festivalului.

Foo Fighters a emis o declarație pe 25 martie, în care confirma moartea lui Hawkins. Aceasta spunea: “Familia Foo Figters este devastată de pierderea tragică și prematură a lui Taylor Hawkins. Spiritul său muzical și râsul molipsitor vor rămâne cu noi pentru totdeauna. Inima noastră bate pentru soția, copii și familia lui și cerem intimitatea lor să fie tratată cu cel mai mare respect în această perioadă inimaginabil de dificilă.”

Toboșarul avea 50 de ani. Momentan cauza morții nu a fost stabilită, dar în urma rapoartelor toxicologice s-au descoperit mai multe timpuri de substanțe ce se găsesc în medicamentele pentru depresie și ceva THC.

Ultimul concert al lui Hawkins cu Foo Fighters a fost pe 22 martie. Setul a durat două ore și a conținut piese precum „The Pretender”, „My Hero”, „No Son Of Mine” și „Shame Shame”.

În plus Dave Grohl și Hawkins și-au schimbat locurile ca de obicei, Grohl luând loc la setul de tobe și Hawkins la voce, pentru coverul piesei „Somebody To Love” de la Queen.

Înainte să înceapă cântecul, Hawkins a spus mulțimii: “Îl iubesc pe Dave Grohl. Aș fi livrat pizza daca nu ar fi fost fuckin’ Dave Grohl. Aș fi vândut tobe într-un magazin dacă nu ar fi fost Dave Grohl.”

Trupa Foo Fighters este în prezent în turneu, în America de Sud și urmau să cânte la Festival Estero Picnic în Bogotá, Columbia, pe 25 martie, încheind etapa din America de Sud.

Vezi mai jos ultimul concert al lui Taylor Hawkins.

bauturialcoolice.ro