eneba.com
Together for the children of Ukraine | Împreună pentru copiii din Ucraina - contemporary-establishment

Together for the children of Ukraine | Împreună pentru copiii din Ucraina

Ultimele săptămâni ne-au pus în fața unor evenimente auzite până acum doar în lecțiile de istorie. Nu sunt doar povești, sunt toate fapte reale. Este ceva de care încercăm să ne ascundem sau să fugim. Dar nu o facem. Suntem aici, suntem împreună și vrem să ajutăm și să aducem o doză dublă de iubire, un munte de optimism și o rază de speranță pe chipul celor mici.

Suntem împreună pentru copiii din Ucraina! Pe 27 martie, ne adunăm în Club Control ca să strângem cât mai multe fonduri alături de cei de la Salvați Copiii.

Vor urca rând pe rând pe scena din Control Club din București pentru un concert-maraton formațiile: RoadkillSoda, Oigăn, The Amsterdams, om la lună, Ana Coman, Domnul Victor și StelaLuna.

Un bilet cumpărat = acces la eveniment = donație pentru Salvați Copiii.

Biletele sunt disponibile pe platforma Eventbook: https://eventbook.ro/…/bilete-together-for-the-children…

Categorii de preț (pur simbolice):

70 lei – rază de speranță
90 lei – munte de optimism
110 lei – doză dublă de iubire

Toate încasările în urma evenimentului vor fi donate către Salvați Copiii pentru campania: https://www.salvaticopiii.ro/…/sprijin-pentru-ucraina

Cei care nu pot participa la eveniment sau vor să doneze mai mult, o pot face direct prin virament bancar în contul Salvați Copiii România: RO15 RNCB 0071 0114 3479 0005 (lei) sau prin SMS la 8827 cu textul SALVEZ, valoarea 2 euro.

Un eveniment organizat de: Munteanu Events

Prieteni și Susținători: Alternative Culture, Animest, Bad Unicorn, Beans&Dots, Bucharest Photofest, Cartierul Creativ, Cărturești, Centrul Replika, Control Club, Crescut pe Muzică, CriticEyez, Cultura la Dubă, CVLTARTES, Delazero, Diploma, Diud, DokStation, Eventbook, Festivalul Filmului Palestinian, forumul cultural austriac, F-Sides Cineclub, Fundația Calea Victoriei, Grădina Floresca, Infomusic, IQads, J’ai Bistrot, LondoHome, Mezanin, Mr. Blade – Barber Shop, One Night Gallery, Pelicula, Printoteca, Radio Guerrilla, Romanian Design Week, Revista Atelierul, Roditor Food Market, Sneaker Industry, The Fresh, The Institute, TIFF Unlimited, unteatru, Utopia Balcanica, Vanner Collective, Weekend Sessions, Zile și Nopți .

eneba.com

Lasă un răspuns