eneba.com
Trupa weezer lansează un nou EP, SZNZ: Spring - contemporary-establishment

Trupa weezer lansează un nou EP, SZNZ: Spring

Pentru a marca echinoțiul de primăvară, 20 martie, trupa Weezer a lansat noul EP, SZNZ: Spring.

EP-ul cu șapte melodii face parte din cea mai recentă și ambițioasă acțiune a trupei: un șir de EP-uri sezoniere pe tot parcursul anului cu SZNZ: Summer, SZNZ: Autumn și SZNZ: Winter.

Vorbind cu NPR, Rivers Cuomo a spus despre acest prim album că „mission statement-ul” celor de la Weezer a fost „să reia de unde am ramas cu ultimul album, OK Human. A fost Weezer cu o orchestră, lăsând la o parte toate preocupările comerciale și pur si simplu, aprofundând dragostea mea față de muzica clasică și pentru a scrie pian în loc de chitară electrică. Am încercat să merg din plin cu compoziția nebună și cu melodiile. Și așa am făcut…și cred că am dat lovitura.”

Arma 2: Operation Arrowhead Steam Key GLOBAL

Întrebat despre SZNZ: Summer, care urmează, liderul a dezvăluit despre progresul său: „Aș spune că totul este scris în proporție de 90% de anul trecut – asta am făcut în timpul lockdown-ului. Așa că am aceste foldere cu melodii, foarte bine scrise. Lucrez cu un alt producător acum, la melodiile de vară și sperăm să terminăm toamna, înainte de a pleca în Europa la sfârșitul lunii mai, iar apoi să terminăm iarna în august”.

Ascultă mai jos SZNZ:Spring mai jos:

eneba.com

Lasă un răspuns