"Transpirat", noul single THE DIFFERENT CLASS este o explorare cinematică a dorințelor interioare - contemporary-establishment

„Transpirat”, noul single THE DIFFERENT CLASS este o explorare cinematică a dorințelor interioare

Trupa The Different Class a lansat al doilea single extras de pe unul dintre cele mai așteptate materiale din sfera indie autohotonă. 

Piesa ‘Transpirat’ poate fi ascultată pe toate platformele de streaming direct de la acest linkhttps://thedifferentclass.ffm.to/transpirat 

Transpirat” este varianta în limba română a piesei “Skins” care dă titlul albumului ce urmează să fie lansat pe data de 24 Martie.

Videoclipul piesei este disponibil mai jos:

Pe aleile pe care ne pierdem de cele mai multe ori în interminabilele căutari interioare, capătul drumului dezvoltă acele parfumuri ale unor dorințe care fac din bezna fundăturii poartă către lumile nevăzute ale poftelor. Explorarea acestor sertare ascunse ale ființei în care simțurile se așează-n memorie asemeni petelor de ruj pe gulerul cămășii, îți flutură prin fața ochilor iluzia unei vieți lipsite de plictis în care visele duhnesc a o ultimă țigară stinsă pe fundul paharului.

Dacă precedentul single, “Ping Pong”, spunea povestea electrizantă, cu iz luxuriant, al jocului de-a iubirea dintre două persoane, “Transpirat” se apleacă către sfere ce pun acest sentiment într-o lumină vag-obscură. La această imagine lucrează și structurile compoziționale cameleonice ce își schimbă tonurile dintr-un indie/electronica într-un rock de influență grunge. Se păstrează, totuși, acest ritm pop care devine cumva definitoriu trupei și care amintește, mai ales în cazul acestui nou single, de piesa “It’s No Good” a celor de la Depeche Mode. Comparația cromatică poate merge chiar mai departe căci, în plan vizual, “Transpirat” este o combinație de Twin Peaks, “In Your Room” (Depeche Mode) și “Turn the Page” (Metallica).

Foto: (c) Bianca Petrisor

Jocul dintre sunet și imagine se transformă într-o metaforă ce arde pe pereții interiori ai ființei asemeni focului în sânul unei peșteri în care umbrele dansează necontrolat în ritmul dorințelor eliberate de prejudecăți. “Transpirat” nu este acel gen de poveste care plasează răul în calea personajelor sale pentru a le suprima, într-un fel sau altul, existența ci pentru a le întregi experiența unei vieți fără ascunzișuri. Argument care exprimă cel mai concret mood-ul pe care acest material îl pune la bătaie prin coloristica sa compozițională. Iubirea nu reprezintă numai căldura pe care focul interior o produce, ci și fiorul rece al primei și ultimei scântei. 

The Different Class este o trupă a stărilor reușind, printr-un soi de naturalețe sangvină, să livreze constant un sound care a vibrat dincolo de barierele și filtrele personale. Cu o abordare stilistică ce refuză să își găsească locul, The Different Class au reușit totuși să-și construiască un brand sonor.

Clipul piesei “Transpirat” este filmat în capitala Lituaniei, Vilnius, fiind rezultatul muncii unei echipe de oameni talentați, în frunte cu Lukas Keizikas și Bianca Paul. În clip apare și Lukas Malinauskas, actor și producător local care a jucat în mini-seria de succes “Chernobyl”.

Distribuția completă:

 • Fata: Roberta Sarkaite
 • Băieții: Lukas Malinauskas, Karolis Vilkas
 • Chef: Mindaugas Zamas
 • Barman: Zina
 • Client: Juozas and Giagas

Echipa de producție:

 • Director: Lukas Keizikas, Bianca Paul
 • Producător: Bianca Paul
 • Camere: Lukas Keizikas, Andrey Motorichev
 • Asistenți producție: Stasys Mačiulskas, Lukas Keizikas
 • Scenariu: Cris Paul, Bianca Paul, Lukas Kezikas
 • Makeup și styling: Mari Mat
 • Costume: Liucija Kvašytė
 • Coregrafie: Andrey Motorichev

The Different Class online:Website: https://thedifferentclass.com/
Facebook: https://www.facebook.com/DifferentClass/  
Instagram: https://www.instagram.com/thedifferentclass/ 
Bandcamp: https://thedifferentclass.bandcamp.com/ 
Spotify: https://open.spotify.com/artist/04mVYxQSSDXLZTQtojOdSI?si=k8uJlBJJTg-77WD-3Wtqqg&nd=1 
Youtube: https://www.youtube.com/channel/UCQsqpYjkqRmMobhXHbDS_nQ


Publicat

în

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic