eneba.com
Trupa Deftones se desparte de basistul Sergio Vega - contemporary-establishment

Trupa Deftones se desparte de basistul Sergio Vega

Trupa Deftones s-a despărțit de basistul Sergio Vega după 12 ani și patru albume cu muzicianul, potrivit unui comunicat de presă lansat de Vega pe 8 martie.

Vega este de asemenea și basistul trupei Quicksand. El a co-fondat grupul post-hardcore, cu 19 ani înainte de a se alătura iconurilor alt-metal, conduse de Chino Moreno. Explicația lui Vega pentru plecarea sa din Deftones, sugerează că nu a fost niciodată numit ca membru ogicial al trupei, în ciudat perioadei sale îndelungate în care a activat. Acesta l-a înlocuit pe fostul basist și co-fondator Chi Cheng, după ce acesta a suferit un tagic accident de circulație care i-a pus capăt carierei in 2008, ulterioar în 2013 acesta decedând.

Vega a contribuit la patru albume de studio Deftones Diamond Eyes din 2010, Koi No Yokan din 2012, Gore din 2016 și cel mai recent al trupei din California, Ohms din 2020.

Zvonuri cu privire la posibila ieșire a lui Vega din trupă, au aparut în urma cu câteva luni, conforma rapoartelor, dar au ramas neconfirmate până acum. El a vândut recent o parte din echipamente prin intermediul magazinului Reverb, după cuma de scris Blabbermouth luna trecută.

Mafia III – Sign of the Times (DLC) Steam Key GLOBAL – 0,96 EUR

Trupa Deftones nu a venit cu nici un comunicat oficial în această privință. Vezi mai jos postarea de pe instagram a lui Vega.

eneba.com

Lasă un răspuns