eneba.com
Tool a interpretat piesa ‘UNDERTOW’ Live pentru prima dată în 20 de ani - contemporary-establishment

Tool a interpretat piesa ‘UNDERTOW’ Live pentru prima dată în 20 de ani

Tool a interpretat piesa „Undertow” live pentru prima dată în ultimii 20 de ani, în cadrul concertului susținut la Little Caesars Arena din Detroit. Iconurile post-metal sunt acum în turneul SUA, înainte de a se indrepta către Europa.

Undertow” este piesa ce dă titlul albumului Tool, lansat în 1993. Ultima dată piesa a fost cântată de către trupă, pe 39 aprilie 2002, în urmă cu aproape exact două decenii, potrivit Setlist.fm.

Assassin’s Creed Valhalla (Xbox One) Xbox Live Key GLOBAL

Vezi un videoclip captat de fani în cadrul concertului din Detroit, mai jos.

Actuala etapă a turneului în desfășurare, este promovarea albumului Fear Inoculum lansat în 2019. Grupul s-a oprit din susținerea turneului, în martie 2020, din cauza preocupărilor legate de pandemia COVID-19.

În acest turneu, Tool, a oprit un concert din cauza unui ventilator prăbușit pe scenă. De asemenea aceștia au lansat și un box set Fear Inoculum, ce va fi lansat woldwide de luna viitoare.

În ianuarie, a fost lansată și o versiune live a piesei „Culling Voices” de pe Fear Inoculum. Cam tot în aceeași perioadă, au cântat și „Right in Two” de pe 10.000 Days, pentru prima dată într-un deceniu.

eneba.com

Un gând despre “Tool a interpretat piesa ‘UNDERTOW’ Live pentru prima dată în 20 de ani

Lasă un răspuns