TRICKY Live at Arenele Romane București - contemaporary-estabishment

TRICKY Live at Arenele Romane București

  • Arenele Romane, București
    Str. Cutitul de Argint, Parcul Carol I
  • marți, 17 mai, ora 21:00

Tricky canta pe 17 mai 2022 la Arenele Romane Open Air.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia.

La minim 4 bilete cumparate aveti discount 10%

Adrian Nicholas Matthews Thaws sau mai simplu Tricky, este un artist britanic care si-a inceput cariera de muzician alaturi de Massive Attack, ulterior luand decizia de a se axa pe o cariera solo. Tricky este considerat unul dintre pionierii muzicii trip hop, abordand in muzica sa un amalgam de hip hop, ragga si alternativ. A colaborat cu multi artisti printre care Bjork, PJ Harvey sau Grace Jones. A compus 13 albume de studio, cel mai recent fiind Ununiform, lansat in 2017. Pe langa cariera de muzician, Tricky a jucat si in diferite productii cinematografice, cea mai notabila fiind filmul The Fifth Element.

L.A. Noire: (Complete Edition) Rockstar Game Launcher Key GLOBAL

Citește și – Singura trupa de metal care i-a plăcut lui Johnny Cash

Pana pe 2 aprilie biletele costa 95 de lei. Apoi pretul acestora va fi 105 lei urmand ca la intrarea acestea sa coste 120 de lei. 

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Radio Guerrilla

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL
eneba.com

Lasă un răspuns