Ascultă noua melodie Meshuggah, "Light the Shortening Fuse" - contemporary-establishment

Ascultă noua melodie Meshuggah, „Light the Shortening Fuse”

După ce ai servit gustarea albumului, Immutable cu single-ul „The Abysmal Eye„, maeștrii ritmurilor complexe Meshuggah, au lansat un nou single, intitulat „Light the Shortening Fuse.”

În prima jumătate a acestei noi piese, lucrurile par destul de tipice pentru Meshuggah, cu elemente stomp’n groove, care le-au dominat cariera de peste trei decenii. Cu toate acestea partea din spatele „Light the Shortening Fuse”, este cea care surprinde ascultătorii, cu sounduri atmosferice melodice, care invocă o formă de soundtrack al unui film.

Reducere pachet – Presonus AudioBox iTwo Studio Extended – 1 39800 Lei

„Din punct de vedere al soundului, de data aceasta am dorit unul mai cald, cu frecvențe medii și înalte mai puțin dure și mai puțin abrazive. Odată cu înaintarea în vârstă – vrem să ne bucurăm de asta și nu am încercat numai să multilăm și să complicăm lucrurile”. a declarat toboșarul Tomas Haake despre procesul de înregistrare a albumului Immutable, noul lor material full-lenght.

„Tomas a fost tot timpul un monstru în spatele setului de tobe”. a adăugat chitaristul Mårten Hagström, „dar cred că am reușit să surprindem mai mult din stilul lui de a bate, de data aceasta. După cum am spus, Tomas a sunat întotdeauna grozav, dar acesta este un nou pas.”

Ascultă „Light the Shortening Fuse” mai jos și așteaptă lansarea Immutable pe data de 1 aprilie prin Atomic Fire.

Lasă un răspuns