eneba.com
Trupa Amon Amarth a lansat videoclipul pentru single-ul ‘PUT YOUR BACK INTO THE OAR’ - contemporary-establishment

Trupa Amon Amarth a lansat videoclipul pentru single-ul ‘PUT YOUR BACK INTO THE OAR’

Legendara trupă suedeză de melodic death metal, Amon Amarth s-a întors cu o melodie nouă, „Put Your Back Into the Oar”, însoțită și de un videoclip.

În timp ce fanii așteaptă cu nerăbdare albumul ce îl precedă pe Berserker din 2019, „Put Your Back Into the Oar” te va face să treci în headbanger mode. Este piesa perfectă de cântat la un festival cu 50.000 – 100.000 de oameni în public.

zy801, Microphone, gamingpc, Mic
6 Pcs Desktop Computer ZY-801 Condenser Microphone Kit Pro PC Recording Audio Studio Microphone with Tripod,Shock Mount and XLR Female Cable – RON183

„Am fost cuminți în ultimii doi ani, dar am fost acasă, în suedia, muncind din greu în culise.” au început cei de la Amon Amarth, într-o declarație de presă.

Ei au continuat: „S-au spus multe lucruri despre fanii care vin la concertele noastre, care pentru a se distra, făceau ‘epic Viking row.‘ Ei bine, ne-am gândit că este o idee bună să scriem o melodie despre asta. Asta este pentru voi, fanii noștri, oriunde v-ați afla și Odin să vă ghideze în timp ce vâsliți către destinul vostru în mari neexplorate! Bucurați-va de melodie și videoclip, în timp ce noi continuăm să lucrăm la noul nostru album. Abi așteptăm să vă vedem, cât de curând.”

Videoclipul pentru „Put Your Back Into the Oar” a fost filmat în Anglia pe parcursul a două zile, fiind produs de Twin V și regizat de Ryan MackFall la Crashburn Media. Înregistrarea a avut loc în 2021 la Fascination Street cu producătorul Jens Bogren, iar cântecul a fost lansat acum prin intermediul propriei case de discuri Amon Amarth, Victorious Music.

Vezi videoclipul mai jos.

Pentru merch Amon Amath intră aici.

eneba.com

Lasă un răspuns