Vezi trailerul noului film Marvel, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness - contemporary-establishment

Vezi trailerul noului film Marvel, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Noul trailer absolut colosal al filmului Doctor Strange In The Multiverse Of Madness, a avut premiera în cadrul Super Bowl.

Fanilor Marvel li s-a oferit o gustare, din ceea ce este următorarea aventură a lui Stephen Strange de după Spider-Man: No Way Home, iar acum, noul trailer promite și mai multă acțiune, care se întinde în Multivers.

elefant.ro

O scurtă descriere a filmului – care urmează să fie lansat pe 6 mai 2022 – spune: “În Doctor Strange In The Multiverse Of Madness a celor de la Marvel, MCU deblochează Multiversul și împinge limitele cât de departe și mai extrem posibil. Călătoria în necunoscut a lui Doctor Strange, care cu ajutorul aliaților săi, atât mai vechi cât și mai noi, străbate realitățile alternative, periculoase și captivante ale Multiversului, pentru a se confrunta cu un nou adversar misterios.”

Filmul îi are în distribuție pe Benedict Cumberbatch, Chiwetel Ejiofor, Elizabeth Olsen, Benedict Wong, Xochitl Gomez, Michael Stühlbarg și Rachel McAdams si a fost regizat de Sam Raimi.

Vezi trailerul și posterul mai jos:

Vezi trailerul noului film Marvel, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness - contemporary-establishment

Pentru varii colaborări contactează-mă aici.

maranc.ro

Un gând despre “Vezi trailerul noului film Marvel, Doctor Strange In The Multiverse Of Madness

Lasă un răspuns