Ascultă înregistrări cu Jimi Hendrix făcând jam session cu două zile înainte de tragica sa moarte - contemporary-establishment

Ascultă înregistrări cu Jimi Hendrix făcând jam session cu două zile înainte de tragica sa moarte

Aceste înregistrări au fost preluate de la un membru al publicului din clubul jazz al lui Ronnie Scott din Londra, de pe data de 16 septembrie 1970.

Cu doar două zile înainte de tragica sa moarte, Jimi Hendrix a urcat pe scena clubului de jazz al lui Ronnie Scott din Londra. El avea să fie invitat, să interpreteze două melodii alături de trupa War, iar membrul publicului, Bill Baker a putut înregistra evenimentul pe bandă magnetică.

Nightwish @ Romexpo
Bilete – Nightwish @ Romexpo

Acum noua înregistrare, recondiționată a colaborării dintre Hendrix și War a piesei Mother Earth de la Memphis Slim, a iesit înainte de lansarea filmului Ronnie’s.

Este inconfundabil Jimi din momentul în care a urcat pe scenă.” spune directorul Ronnie, Oliver Murray, pentru Rolling Stone. „Tonul și tehnica sunt absolut unice până în ziua de astăzi . Totul se potrivește atât de bine cu jam session-ul, plin de culoare și nuanțele de jazz pe care Eric Burdon și War le oferă publicului.”

Am aflat că dupa acea prezență, Jimi murise.” își amintește chitaristul War, Howard Scott în clip. „A fost un gând oribil, am fost ultimul chitarist cu care a cântat.”

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Lasă un răspuns