eneba.com
Trupa Meshuggah a lansat piesa „The Abysmal Eye” și anunță un nou album - contemporary-establishment

Trupa Meshuggah a lansat piesa „The Abysmal Eye” și anunță un nou album

Hai că merge nene! Maeștrii suedezii ai math-metalului s-au întors, iar cifrele sună bine.

Trupa Meshuggah a lansat prima piesă nouă, după șase lungi ani, „The Abysmal Eye”, și este tot la ceea ce se puteau aștepta fanii: sound zdrobitor, tehnic și visceral.

fashiondays.ro

Este single-ul principal de pe viitor album al tăticilor djent, Immutable. Multa așteptata piesă vine după The Violent Sleep of Reason din 2016. Ascultă mai jos șmecheria!

„Titlul se potrivește perfect pentru locul în care ne aflăm ca trupă.” a spus chitaristul Mårten Hagström, la începutul acestei luni, când a fost anunțat albumul prima oară. „Suntem mai în vârstă acum. Cei mai mulți dintre noi au trecut de cincizeci de ani și ne-am așezat bine. Chiar dacă am experimentat tot timpul, cred de asemenea, că suntem la fel ca în prima zi. Felul în care abordăm lucrurile, de ce încă mai facem albume și de ce sună așa cum sună…este imuabil. De asemenea, umanitatea este imuabilă. Facem greșeli tot timpul. Facem ceea ce facem dar nu ne schimbăm în totalitate.”

Albumul Immutable va fi lansat pe data de 1 aprlie prin Atomic Fire Records și va include o ediție limitată pe vinil colorat „portocaliu/roșu opac”. Vor fi doar 500 de bucăți în întreaga lume, așa că vezi cum îl comanzi.

Immutable tracklisting:

 1. Broken Cog
 2. The Abysmal Eye
 3. Light the Shortening Fuse
 4. Phantoms
 5. Ligature Marks
 6. God He Sees in Mirrors
 7. They Move Below
 8. Kaleidoscope
 9. Black Cathedral
 10. I Am That Thirst
 11. The Faultless
 12. Armies of the Preposterous
 13. Past Tense
eneba.com

Lasă un răspuns