Cinci camere de hotel cu un trecut întunecat - contemporary-establishment

Cinci camere de hotel cu un trecut întunecat

Toate hotelurile sunt spații temporare – o ușă rotativă constantă prin care oaspeții vin și plreacă. Poți lua în considerare numărul mare de oameni care se vor culca într-o singură cameră de hotel pe parcursul timpului.

Acum gândește-te câți dintre aceștia nu se vor mai trezi niciodată. Eagles au facut un rezumat frumos în “Hotel California” cu versul “You can check-in any time you like, but you can never leave”.

Iată 5 camere de hotel care au devenit spațiul final pentru oaspeții lor. Somn ușor.

Camera 1046, President Hotel

Atunci când Roland T. Owen a ajuns la President Hotel din Kansas City în ianuarie 1953, a fost începutul misterului care este încă nerezolvat și astăzi.

Evenimentele ciudate au început s apară dupa ce Owen a intrat în Camera 1046 și o servitoare a văzut un bilet pentru un barbat pe nume „Don„. A doua zi Owen a fost auzit vorbind cu „Don” insistând că nu vrea să iasă să mănânce. O servitoare care aducea prosoape în camera a auzit două voci masculine înăuntru.

Ea a bătut la ușă și un bărbat a strigat la ea, că nu are nevoie de nimic. Mai târziu recepția a observat că telefonul din Camera 1046 nu era pus în furcă și a trimis un angajat să investigheze. A trebuit să se întoarcă de două ori în camera întunecată pentru a înlocui receptorul.

La ultima vizită, băiatul a aprins luminile pentru a vedea că patul și pereții erau stropiți cu sânge, iar Owen gol pușcă, era ascuns într-un colț, cu multiple răni de înjunghiere, un plămân perforat și cranul fracturat. Au existat dovezi de tortură și când a fost întrebat cine este responsabil, „Owen” a murmurat „Nimeni„.

A murit fără să mai spună un cuvant. Poliția a constatat că încăperea fusese deposedată de toată îmbrăcămintea și obiectele personale. Pe lângă asta, nu existase nici o presoană pe numele de Roland T Owen. A fost aranjată, o înmormântare pentru oameni fără adăpost, dar în ultimul moment a sosit în mod misterios o donație anonimă în numerar, pentru a plăti costul înmormântării.

Ani mai târziu, o femeie pe nume Ruby Ogletree a văzut o fotografie a cadavrului și a susținut că era fiul ei dispărut, Artemis. Acest lucru nu a fost niciodată confirmat, iar identitatile lui Roland T Owen și „Don” sunt încă necunoscuți.

Apartamentul 352, Swissotel Nai Lert Park

David Carradine, 72 de ani a fost un actor veteran, care și-a gasit faima în show-ul TV din anii ’70, “Kung fu” și mai târziu în „Kill Bill„. Acesta sosise la Bangkok în luna Mai 2009, pentru a filma niște scene dintr-un film.

Câteva zile mai târziu, o cameristă a intrat în apartamentul 352 a Swissotel Nai Lert Parksi și a găsit cadavrul lui Carradine, spânzurat în dulap. Sinuciderea a fost luată în considerare, după ce s-a găsit o frânghie legată de gâtul, încheieturile mâinii și organele genitale ale victimei.

Fanatical Exclusive
Total War: WARHAMMER III – COUNTDOWN TO LAUNCH:
22DAYS

Anchetatorii tailandezi, au stabilit că moartea lui s-a datorat asfixiei auto-erotice. Familia sa crede ca a fost victima unui joc bizar, dar CCTV a arătat că nimeni nu a intrat în camera sa. Fotografii cu conținut grafic, au fost publicate într-un ziar tailandez. Când trupul său a fost returnat în SUA, un patolog a fost de acord cu constatările autopsiei tailandeze.

Camera 100, Chelsea Hotel

Nancy Spungen a fost iubita lui Sid Vicious, basistul trupei britanice punk, Sex Pistols. S-au întânlit la Londra în anul 1977 și au început o aventură agitată, alimentată de droguri. Trupa s-a despărțit în 1978 și cuplul s-a mutat în camera 100 a hotelului Chelsea din New York.

Pe 12 octombrie 1978, oaspeții au auzit „gemetele unei femei” venind din camera 100. Vicious a sunat la recepție cerând ajutor, iar personalul a intrat în cameră și a găsit-o pe Spungen în baie. Aceasta sângerase până la moarte, după o plagă înjunghiată în stomac. Vicious a fost găsit amețit pe coridorul hotelului, a fost arestat și a mărturisit uciderea ei.

Mai târziu, și-a schimbat povestea și a spus că în acel moment dormea. Vicious a fost eliberat pe cauțiune și ulterior a murit din cauza unei supradoze de heroină în februarie 1979. Ancheta asupra crimei lui Spungen s-a încheiat acolo. Ani mai târziu, prietenii cuplului, încă mai cred că Spungen a fost ucisă în timpul unui jaf, de către traficantul de droguri Rockets Redglare, care vizitase Camera 100 în timpul morții sale.

Camera 5, Lake Quinnault Inn

Lyle Stevik s-a cazat în camera 5, a hotelului Lake Quinnault Inn, Washington, vineri, 14, septembrie 2001. Tânărul nu avea bagaje și-și dăduse adresa ca fiind Meridian, Idaho. Stevik a fost văzut rătăcind de-a lungul autostrăzii și o cameristă a observat că singurele sale lucruri erau o periuță de dinți și un stilou.

Luni dimineața, a fost găsit mort în dulapul motelului, cu o curea de pantaloni legată de gât. Oaspetele misterios s-a sinucis lăsând 160 de dolari într-un bilet pe care scria „Pentru cameră.

Pe un alt bilet mototolit scria pur și simplu „sinucidere„. Poliția a descoperit că numele Lyle Stevik era un personaj dintr-un roman al lui Joyce Carol Oates, care încercase să se sinucidă prin spânzurare. Bărbatul mort folosise numele ca pseudonim, iar adresa pe care a dat-o în Idaho era a Hotelului Best Western.

Nu au existat rapoarte despre persoane dispărute care să se potrivească cu descrierea lui și nici alte indicii. Lyle Stevik a devenit doar un alt John Doe pe o listă de cadavre neidentificate. Anul 2006 a văzut o creștere a pupularității a chatroom-urilor online și un interes ridicat pentru cazurile de crimă nerezolvate.

Fotografia lui Stevik, dintr-o listă de persoane dispărute, a atras atenția unui detectiv amator, care a format o comunitate Reddit, dedicată găsirii lui. Mulți au speculat că, el ar fi putut fi implicat în atacurile teroriste 9/11. Alții au plasat reclame în ziarele locale cu fotografia imbătrânită a lui Stevik.

Misterul a fost rezolvat în 2018, când DNA Doe Project, a cerut acces la ADN-ul stocat al lui Stevik, pentru a găsi posibili membri ai familiei sale. Costul a fost finanțat de diverși oameni care se implică în astfel de acte, și cu această ocazie s-a găsit o potrivire a ADN-ului în California.

Povestea s-a încheiat brusc când familia a refuzat orice fel de apariție publică. În 17, ani nu l-au raportat ca fiind dispărut, deoarece credeau că este încă în viață. Identitatea lui Stevik rămâne încă și astăzi un mister.

Camera 607, Lake Seminole Hard Rock Hotel

Anna Nicole Smith era o fostă Playmate, devenită actriță a cărei viață privată fusese subiectul presei taboide. Smith se afla într-o luptă juridică pentru averea fostului soț, J.Howard Marshall III – un miliardar în vârstă de 89 de ani.

În 20116, fiul ei Daniel, în vârstă de 20 de ani, a murit din cauza unei supradoze. În februarie 2007, Smith îndurerată și soțul ei, avocatul Howard K. Stern, s-au cazat în camera 607 a hotelului Seminole Hard Rock din Florida. Smith a rămas închisă ăn camera ei, suferind de niște probleme la stomac și pneumonie cu febra 40 de grade. Pe lângă asta îi era frică de paparazzii ce pândeau în afara hotelului.

Singura ei alinare, a venit prin a lua o sticlă de chloral hydrate – un sedativ puternic, plus nouă tipuri de medicamente care îi erau prescrise.

Stern a lăsat-o singură pe Smith, pentru a cumpăra o barcă pentru cuplu, pe data de 8 februarie. Anna Nicole Smith a fost descoperită inconștientă de soția bodyguardului ei. După ce a încercat resuscitarea, aceasta a chemat o ambulanță și a fost declarat decesul lui Smith. Moartea ei nu a fost considerată suspectă.

Abonează-te la NewsLetter-ul nostru aici – https://bit.ly/3qnCL6m


Publicat

în

, ,

de către

Comentarii

Lasă un răspuns

EnglishFrenchGermanRomanianSpanish
%d blogeri au apreciat:
Buy Website Traffic