Cinci muzicieni care au comis crime - Contemporary-Establishment

Cinci muzicieni care au comis crime

Muzicienii noștri preferați ne fac fericiți în zilele bune, triști în zilele în care suntem singuri și mai pe scurt, să simțim toată gama de emoții. Dar muzicienii au și o latură întunecată, după cum știm cu toții. Unii sunt abuzatori, dependenți de substanțe și da, unii dintre muzicieni care îți plac, au comis crime.

Fie scopul autoapărării, din greșeală sau ocazional…există o mână de artiști care au luat viața altora, fără nici un fel de remușcare. Aceste lucruri le poate pune capăt carierei, dar pentru un număr surprinzător de mare, viața lor are continuitate fără prea multe probleme. S-ar putea să te bucuri de unii dintre acești artiști și să fi uitat complet că au pus capăt unei vieți, sau se poate să nu fi știut deloc acest lucru.

În timp ce muzicieni din toate genurile s-au lăudat că au ucis oameni în versurile lor, există și unii care chiar au făcut-o.

GUCCI MANE a împușcat un om la începuturile carierei sale

Gucci Mane, pionier al muzicii trap și pionier al muzicii hip-hop, din Atlanta, a lansat aproape 20 de albume și chiar a fost nominalizat la un Grammy. A colaborat cu artiști precum Drake, Selena Gomez și chiar Marilyn Manson. Numeroși rapperi tineri, din Atlanta și din întreaga lume, îl citează ca fiind o influență majora în cariera lor. În ultimii 15 ani, el a avut un impact uriaș asupra genului și probabil va continua să facă acest lucru.

Dar Mane, pe numele său adevărat Radric Davis, are un trecut întunecat. A fost celebru ca fiind traficant de droguri timp de câțiva ani și a petrecut 90 de zile în închisoare pentru o acuzație de posesie de crack cocaine în 2001. Apoi în 2005, cu doar câteva zile înainte de lansarea albumului său de debut, Trap House, a fost acuzat de crimă. În timp ce era în vizită la o prietenă, cinci bărbați au intrat în apartamentul ei, l-au amenințat și l-au agresat atât pe Mane cât și pe prietna lui. Mane a împușcat unul dintre instruși, ucigându-l. Henry Lee Clark III, potrivit MTV News.

Placebo în concert la București
Bilete – Placebo în concert la București

Gucci Mane s-a predat poliției și a susținut că a tras în bărbați pentru a se apăra. El a fost acuzat de crimă și a fost stabilit un proces, dar în șase luni, acuzarea a renunțat la caz, după ce un martor ocular s-a prezentat și a coroborat povestea sa cu cea a lui Mane.

O vocalistă franceză a fost implicată intr-o serie de morți suspecte

Actrița franceză, Claudine Longet a fost foarte populară în anii ’60 și ’70. A apărut în show-uri precum McHale’s NavyThe Name of the Game și Hogan’s Heroes. După ce a avut apariții la mai multe emisiuni, unde și-a etalat și talentul vocal, a obținut un contract de înregistrări și în timp ce a continuat să joace, a devenit mai concentrată pe cariera muzicală.

Popularitatea lui Longet a continuat să crească. Ea s-a împrietenit cu Robert F. Kennedy și a fost chiar cu el în noaptea în care a fost ucis.

Dar Longet a mai avut parte de o noapte terifiantă, care a implicat împușcături. Pe 21 martie 1976, Longet a chemat poliția la casa în care locuia, potrivit The Vintage News. Îl împuscase pe iubitul ei, schiorul Vladimir „Spider” Sabich.

Longet a susținut că totul a fost întâmplător. Că Sabich i-a arătat cum să folosească pistolul atunci când s-a descarcat. Poliția i-a luat probe de sânge și jurnalul aristei. Sângele prezenta urme de cocaină, iar jurnalul arăta că relația lor nu era tohmai una bună, dar din moment ce acestea fuseseră obținute fără mandat, probele nu au fost incluse în proces, potrivit GQ.

Longet a fost în cele din urmă acuzată de ucidere de inculpă, care a inclus 30 de zile de închisoare și o mică amendă. Cariera ei s-a încheiat în acel moment. Un an mai târziu, ea a fost de acord să nu mai discute niciodată despre incident, dacă părinții lui Sabich renunță la procesul civil împotriva ei. Totuși, pulbicul era convins că aceasta a scăpat de crimă, iar oamenii încă dezbat ceea ce s-a întâmplat în acea noapte.

Black Metal-ul Norvegian este serios…nu glumă!

Cinci muzicieni care au comis crime - Contemporary-Establishment

În timp ce stilurile de muzică goth și emo sunt obsedate de moarte, black metalul norvegian este cu totul altă poveste. La începutul anilor ’90, trupele de metal norvegiene se pictau pe față și dadeau impresia de personaje cadaverice, dar pe lângă asta au proiectat o imagine violentă și nihilistă, care includea incendieri ale unor biserici istorice din toată țara.

Cel mai faimos dintre aceștia a fost Euronymous de la trupa Mayhem. Doar ca exemplu, unul dintre actele sale cele mai notorii, a fost întânlirea cu cadavrul colegului său de trupă, Dead, care tohmai se sinucisese. În loc să anunțe autoritățile, se zvonește că Euronymous a mers la magazin pentru a cumpăra o cameră foto de unică folosință, a fotografiat cadavrul lui Dead, dintre care una a și apărut unterior, pe coperta unui album live Mayhem.

Apoi, colegul muzician din scena black metal, Varg Vikernes (foto), care cânta sub numele de Burzum, a început o ceartă cu Euronymous, care s-a încheiat cu uciderea lui Euronymous, in apartamentul său. Deși cauza exactă a scandalului este neclară, (Vikernes a susținut că Euronymous plănuiseră să îl omoare, dar nu este clar dacă acest lucru este adevărat), Vikernes a fost condamnat la 21 de ani de închisoare și a fost eliberat condiționat în 2009. În orice caz, întregul incident l-a facut pe Vikernes și mai popular în rândul fanilor black metal. Încă mai are fani și face muzică și în ziua de astăzi.

O legendă Rock’n Roll care și-a ucis mama

Baterist de studio în anii 1960 și 1970, Jim Gordon a cântat aproape cu toți marii artiști ai vremii, inclusiv George Harrison, The Beach Boys și Eric Clapton, cu care a fost coleg în trupa Derek and the Dominos. Gordon a primit chiar și rolul de co-scriitor pentru cunoscuta melodie a lui Capton, “Layla”. Gordon a devenit cu timpul, unul dintre cei mai respectați și căutați bateriști de rock.

Dar în mod tragic, Gordon se lupta, cu ceva ce nici măcar el nu înțelegea. Avea o formă de schizofrenie, nediagnosticată, dar reușise să țină la distanță simptomele pentru cea mai mare parte a vieții sale, prezentând doar crize ocazionale, în care avea comportament autodistructiv. Apoi pe 3 iunie 1983, o voce din interior, i-a spus să își omoare mama în vârstă de 72 de ani, potrivit Ultimate Classic Rock. După ce Gordon și-a ucis mama, într-un interviu din 1994, a descris scena, ca fiind “ca un vis“. A spus că în timp ce își amintea actul, a simțit că era în exteriorul corpului.

Chitară Electrică – Arrow SG-03 Cherry RW – 830 Lei

Gordon a fost condamnat pe viața, închis într-un spital de psihiatrie. Ela a fost eligibil pentru eliberare condiționată de mai multe ori, dar medicii au susținut în continuu, că este un pericol atât pentru el cât și pentru cei din jur. Asta mai ales dacă nu își lua medicamentele, despre care au observat, cp s-a opus adesea să la ia.

Vocalistul Lamb of God și-a ucis un fan din greșeală

Trupa Lamb of God este unul dintre pilonii heavy metal de doua decenii. Cu peste nouă albume, două nominalizări la Grammy și un disc de aur, trupa a câștigat o mulțime de fani, atât în SUA cât și la nivel internațional. Au facut turnee în toată lumea, iar show-urile lor live sunt adesea electrizante, pline de energie.

Asta atât de mult încât au dus la un accident mortal pentru un fan.

În 2012, trupa a mers în Cehia, pentru un show în Praga. La câteva momente după sosire, solistul Randy Blythe, a fost arestat de autorități deși nu știa de ce. Într-un concert din 2010, când trupa a vizitat anterior orașul Praga, un fan a urcat pe scenă și Blythe l-a împins escortat în afara scenei. Apoi pe scenă a urcat Daniel Nosek, în vârstă de 19 ani. Blythe l-a încurcat pe Nosek cu fanul pe care îl îndepărtaseră deja de pe scenă de doua ori și l-a împins puternic, presupunând că mulțimea îl va prinde, potrivit Loudwire.

Din păcate asta nu s-a întâmplat, iar Nosek a murit în urma rănilor suferite din cauza căderii. Trupa nu avea idee ce s-a întâmplat, până când s-au întors și Blythe a fost acuzat de crimă cu premeditare. După mai multe întârzieri, Blythe a mers în tribunal, dar în cele din urmă a fost găsit nevinovat. Blythe a arătat și arată și acum remușcări pentru accident și chiar a vorbit cu familia lui Nosek în privat, spundând că aceștia au fost foarte amabili cu el.

Abonează-te la NewsLetter-ul nostru aici – https://bit.ly/3qnCL6m

bauturialcoolice.ro

Lasă un răspuns