Bikers For Humanity Rock Fest 2022 - contemporary-establishment

Bikers For Humanity Rock Fest 2022

Comandă Bilete
Comandă Bilete

În weekendul 24-26 iunie 2022, are loc a prima ediţie Bikers For Humanity Rock Fest la Summer Camp Brezoi, în oraşul Brezoi, judeţul Vâlcea.

Vineri, 24 iunie

Sâmbătă, 25 iunie

  • WildSide  
  • M.C. Cristi Hrubaru 

În 2022, Bikers For Humanity se alătură demersurilor inițiate de către Asociația Casa Bună și Valeriu Nicolae de a construi la Nucșoara, jud. Argeș, o tabără pentru cei aproximativ 400 de copii, aflați în grija celor de la Casa Bună.În cadrul acestei tabere, ambiția Bikers For Humanity este de a construi o cabană cu living, bucătărie, băi și spații de dormit, dar, poate cel mai important aspect este faptul că această cabană va îngloba un observator astronomic! Astfel, copiii nu doar că vor descoperi lumea, ci întreg UNIVERSUL!Și de această dată Bikers For Humanity vă invită să fiți alături de noi, pentru a putea oferi o șansă copiilor care au nevoie de ajutorul nostru!

Citește și – Este Libertarea de Exprimare Amenințată de Cenzura BIg Tech?

“Profitul din vânzarea biletelor va fi direcționat către acțiunea Bikers For Humanity de la Nucșoara și către alte acțiuni Bikers For Humanity.”

Organizatori: Bikers For Humanity, Aby Stage Events si Asociatia MENTOR ROCK in parteneriat cu Primăria oraşului Brezoi. Copiii cu varsta pana in 13 ani au accesul gratuit.

Bikers For Humanity Rock Fest 2022 - contemporary-establishment

Summer Camp Brezoi va fi la dispoziția turiștilor în fiecare zi pe toată perioada verii · 25.000 metri pătrați destinați concertelor în aer liber și teraselor · Concerte în fiecare weekend  · Zonă de camping pentru corturi și rulote 20.000 metri pătrați.  · Zonă de plajă pe malul râului Lotru · Parc cu loc de joacă pentru copii și teren de sport,  Iubitorii de drumeții vor descoperi frumusețea Văii Lotrului, o zonă cu obiective și trasee turistice spectaculoase.   Biletele sunt disponibile în reteaua IaBilet si în format electronic pe http://www.iabilet.ro, in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în tara.

Lasă un răspuns