Șapte dintre cele mai așteptate filme ale anului 2022

Șapte dintre cele mai așteptate filme ale anului 2022

Avem aproape o lună de când am intrat în anul 2022, dar este timpul să aruncăm listele cu cu cele mai bune filme, cărți și show-uri TV din 2021, și să aruncăm o privire către următoarele 11 luni. Chiar și cu cinematografele aproape goale din cauza pandemiei nesfarsite de COVID și arsenalului său, Hollywood și colaboratorii, au reușit să ofere câteva filme, unele mai bune, altele mai proaste, după gust.

Privind în perspectivă lista pentru 2022, pare promițătoare, dar “vom trăi și vom vedea, spuse orbul.”

Iată o listă cu șapte dintre cele mai așteptate filme ale anului 2022.

Death on the Nile (Februarie)

Deja amânat de câteva ori, această continuare a lui Murder on the Orient Express din 2017, îl va avea din nou protagonist, pe mustăciosul Kenneth Branagh, în rolul detectivului belgian Hercule Poirot. Nu pot să spun că m-am omorât dupa Orient Express, dar am speranțe că își poate reveni, de data aceasta în cadrul decorului egiptea exotic.

The Batman (Martie)

Putem fi de acord că Ben Affleck nu a fost chiar cel mai potrivit, pentru a-l juca pe misteriosul erou al nopții, Batman. Sigur, va fi foarte greu ca cineva să egalzeze intensitatea lui Christian Bale în trilogia lui Christopher Nolan, dar există o posibilitate ca cel mai nou actor, care a îmbrăcat costumul lui, Robert Pattinson, îl va invinge cel puțin pe Affleck, în ceea ce privește mothod acting-ul. Regizat de Matt Reeves, aceasta lansare DC pare a fi o lansare mai întunecată decât toate cele întunecate, încurajată și de Paul Dano în rolul lui Riddler.

The Northman (Aprilie)

Am fost destul de impresionat de ciudatul film horror The Witch din 2015, al lui Robert Eggers. Iar The Lighthouse, din 2019 și-a îndeplinit promisiunea, ca un povestitor ciudățel. Cu The Northman, regizorul stabilește o poveste de răzbunare din Islanda secolului al X-lea, cu Alexander Skarsgard, în rolul unui print viking.

Vor fi filme mai bune în 2022? Poate. Dar și acesta arată destul de ok în trailer.

The Unbearable Weight of Massive Talent (Aprilie)

Să urăm un bun venit celei mai recente întoarceri a lui Nicolas Cage. Și de data aceasta, personajul favorit loony toon, se duce în meta, jucând o versiune stilizată a lui insusi, într-o comedie în oglindă, în care Nic Cage devine un informator CIA, pentru a-și aresta unul dintre fani. Se pare că producția din 2022 se cam duce puțin spe Being John Malkovich.

Nope (Iulie)

Ori de cate ori, Jordan Peele trece în spatele camerei, se întâmplă un eveniment destul de interesant. Și în timp ce ultimul său film, Us, nu s-a ridicat la nivelul Get Out, ceva îmi spune că acesta ar putea fi unul dintre cele mai bune antidoturi. Se știe foarte puține despre Nope, și printre acestea ar fi că: este un film de groază, iar Daniel Kaluuya din Get Out se vede alături de Steven Yeun și Keke Palmer. Deocamdată să spunem că este suficient.

Bullet Train (Iulie)

Brad Pitt trece în modul star de acțiune, în ceea ce sună a împletirea amețitoare și plină de cacțiune dintre John Wick și Snowpiercer. Sună binișor nu? O a daptare după romanul satiric a lui Kotaro Isaka de anul trecut, Pitt joacă roul unui asasin, într-un tren de mare viteză, împreună cu alți patru ucigași plătiți, toți urmărind aceeași țintă. Și doar unul va fi în viață până la sfârșitul filmului. Cred că putem ghici toți cine rămână în picioare, dar călătoria trebuie să fie mai kick-ass, decât destinația.

Mission: Impossible 7 (Septembrie)

Știu, știu, Tom Cruise este cam polarizant în ultimul timp. Dar putem să acceptăm un singur lucru: că ce e al lui, e al lui, motiv pentru care această serie de filme a devenit un standard, atunci când vine vorba despre blockbusteruri cu servicii secrete. Putem să îl vedem pe Cruise riscând să își rupă gâtul (sau mai rău), în timp ce își face propriile cascadorii. 2022, are două proiecte cu Cruise. Acesta și Top Gun: Maverick. Se discută ca franciza lui Ethan Hunt, M:I a devenit chiar mai populară decât seria Bond. Asta rămâne de discutat.

Lasă-ne în comentarii care este cel mai așteptat film de tine.