Manic Sinners a lansat noul single 'Carousel' - contemporary-establishment

Manic Sinners a lansat noul single ‘Carousel’

Astazi trupa Manic Sinners (Adrian Igrisan, Ovidiu Anton si Toni Dijmarescu) lanseaza al treilea single de pe albumul de debut ‘King of the Badlands’, prin intermediul casei de discuri italiene Frontiers Music. ‘Carousel’ ajunge la public astazi, 18 ian. 2022, sub forma unui lyric video realizat de Ionut ‘Dhope’ Andrei. 

Adrian Igrișan, care în acest proiect cântă la tobe, clape și backing vocals, nu are nevoie de nicio prezentare. Ca solist vocal și chitarist al celei mai iubite trupe de rock românești, CARGO, a obținut toate distincțiile de care se poate bucura un artist: discuri de aur, concerte și turnee sold-out, apariții live alături de IRON MAIDENURIAH HEEP sau GILLAN, cariera fiindu-i încununată de ridicarea în grad de Cavaler, odată cu primirea ordinului “Meritul Cultural“.

Ovidiu Anton, unul dintre cei mai buni soliști rock din România, a devenit cunoscut publicului larg în 2016, când a câștigat Selecția Națională Eurovision, cu piesa “Moment of Silence“. Pe lângă faptul că este fondatorul și solistul grupului ANTON, el are și o carieră solo de succes, colaborând cu multe trupe și artiști autohtoni.

Chitaristul Toni Dijmărescu locuiește în Germania, unde este un apreciat muzician live și de studio, cu nenumărate concerte și producții la activ. Pe lângă activitatea desfășurată acolo, el este membru al proiectului REȘIȚA ROCKS și colaborează des cu artiști români, în acest moment el lucrând împreună cu Călin Pop (CELELALTE CUVINTE) la un album solo al acestuia.

Un gând despre “Manic Sinners a lansat noul single ‘Carousel’

Lasă un răspuns