eneba.com
Cinci dintre cele mai suspecte morți ale unor muzicieni, din toate timpurile - contemporary-establishment

Cinci dintre cele mai suspecte morți ale unor muzicieni, din toate timpurile

Unii muzicieni „ard repede” iar alții dispar. Dar când un muzician celebru, moare la o vârstă fragedă, aproape întotdeauna apar întrebări. Mulți membri ai „27 Club” au murit din cauza supradozelor sau a sinuciderii.

Numeroase morți a unor muzicieni de-a lungul isotriei sunt incredibil de suspecte. De la cazul nerezolvat a lui Sam Cooke, Biggie și Tupac, până la presupusa sinucidere a lui Elliott Smith, unele dintre cele mai mari mistere ale muzicii au devenit obiecte de legenda.

În timp ce, cele mai suspecte decese din istoria muzicii, ne pot bântui pentru totdeauna, fanii muzicii continuă să se întrebe, de ce unele lucruri nu se leagă.

Elliott Smith

În ciuda istoricului de tentative de suicid și abuz de substanțe, moartea lui Elliott Smith continuă să ridice semne de întrebare chiar și mulți ani mai târziu. Iubita lui Smith, Jennifer Chiba, l-a găsit pe muzician în apartamentul său din Los Angeles, în octombrie 2003. Era înjunghiat de două ori în piept și cu un bilet în apropiere.

Deși autoritățile au considerat că moartea lui este o sinucidere, unii cred că Smith ar fi fost ucis. Prietenii lui Smith, inclusiv proprietarul unui club, Mark Flannigan, au exprimat suspiciuni cu privire la moartea artistului.

Nu cred că omul s-a singur înjunghiat în piept”,a spus spus Flannigan într-un interviu pentru The Guardian. „Pur și simplu nu se leagă. Nu m-aș mira dacă altcineva ar fi făcut asta. Se droga cu tot felul de dubioși. Avea în jur tot felul de oameni creepy – foarte negativi și periculoși.”

depositphotos.com/

După ce au analizat raportul medicului legist, mulți au început să se întrebe dacă Chiba, l-ar fi înjunghiat. Cuplul se afla în mijlocul unui scandal, când Smith s-ar fi sinucis. Medicul legist a notat răni pe mâini, care ar putea indica autoapărerea și a mai spus că există „răni de ezitare,” înainte de traumatismul toracic care i-a luat viața.

Chiba insistă că s-a închis în baie după o ceartă. Auzind un țipăt, aceasta a deschis ușa, și l-a găsit cu un cuțit înfipt în piept. Autoritățile consideră încă, moartea lui Smith o sinucidere.

Vârsta: 34 de ani (1969 – 2003)
Locul nașterii: Omaha, Nebraska, United States of America

Sam Cooke

Managerul de hotel, Bertha Franklin, l-a împușcat și ucis pe legendarul cântareț R&B, Sam Cooke, în circumstanțe suspecte, într-un motel din Los Angeles, în 1964. Franklin a susținut că Cooke, a intrat în biroul din recepție și a atacat-o. Ea în autoapărare l-a împușcat pe artist.

În noaptea incidentului, o tânără pe nume Elisa Boyer, l-a întânlit pe Cooke la un restaurant și l-a însoțit la motelul Hacienda, unde a susținut că artistul a încercat să o agreseze sexual.

Ea ar fi fugit în biroul managerului, unde a urmărit-o Cooke. I-a cerut lui Franklin să-i spună unde s-a dus tânpra. Când a isbucnit scandalul, Franklin a tras de trei ori, împușcându-l pe Cooke o dată în piept. Autoritățile au considerat că moartea este omucidere justificabilă.

După moartea lui Cooke, mulți au pus la îndoială acuratețea versiunii oficiale a evenimentelor. O lună mai târziu, Boyer, a fost arestată pentru prostituție. Franklin, al carui cazier includea proxenetism, a dat familia lui Cooke în judecată, dar fără succes.

Până în prezent, mulți cred că moartea lui Cooke a fost o crimă planificată dinainte. Unii banuiesc că soția sa, Barbara, ar fi fost implicată în timp ce alții, cred ca Boyer și Franklin, au complotat să-l omoare pe artist.

Vârsta: 33 de ani(1931-1964)
Locul nașterii: Clarksdale, Mississippi, United States of America

Gary Driscoll de la Rainbow

În 1987, toboșarul Rainbow, Gary Driscoll, a fost găsit mort în casa unui prieten din nordul statului New York. Diverse rapoarte susțin ca trupul lui Driscoll a fost dezmembrat și posibil jupuit.

Alte zvonuri indică un ritual satanic sau o afacere cu droguri care a mers prost. Suspectul principal al anchetatorilor, a fugit din țară după interogatoriu, iar crima continuă să rămână nerezolvată.

Vârsta: 76 de ani
Locul nașterii: Ithaca, New York

Kurt Cobain

În cele două decenii de la incident, presupusa sinucidere a lui Kurt Cobain a devenit una dintre cele mai discutate morți din toate timpurile. Recent un expert în toria conspirației, ce îl implică pe Cobain, a încercat să obțină fotografii de la locul morții starului rock, dar a fost respins de Curtea de apel din Washington.

„Nu am văzut niciodată aceste imagini grafice și tulburătoare și nici nu vreau să o fac.” a declarat soția lui Cobain, Courtney Love, într-un comunicat. „Cu siguranța, dezvăluirea publică, mi-ar redeschide toate rănile vechi și mi-ar cauza mie și familiei mele, traume permanente și inutile. Pe lângă asta, ar fi o încălcare gravă a dreptului nostru de confidențialitate.”

Investigatorul în cauză, Richard Lee, a încercat ani de zile să demonstreze că solistul Nirvana a fost ucis.

Vârsta: 27 de ani (1967-1994)
Locul nașterii: Aberdeen, Washington, United States of America

Tupac Shakur

Moartea lui Tupac Shakur, este una dintre cele mai legendare crime din toate timpurile – și rămâne un capitol fascinant în războiul raperilor de pe Coasta de Est și Coasta de Vest. În 1996, un atacator necunoscut, l-a împușcat și ucis pe Shakur, într-o rafală de focuri de armă în Las Vegas. Numeroase teorii au încercat să explice crima, dar o mărturisire a făcut lumină asupra cazului.

Keffe D, un fost membru al unei bande, al cărui nume real este Duane Keith Davis, susține că să afla în mașina ucigașului, în noaptea morții lui Shakur.

Oamenii mă urmăresc de 20 de ani. Eu ies la suprafață acum, pentru că am cancer și nu mai am nimic de pierdut. Tot ce îmi pasă acum, este să spun adevărul.” a explicat el într-un interviu. Când a întrebat cine a tras cu arma, Davis a ales să tacă.

„O să pastrez asta pentru mine din cauza legilor străzii.” a spus el. „S-a tras de pe bancheta din spate, bro.”

Vârsta: 25 de ani

Locul nașterii: East Harlem, New York City, New York, United States of America

Abonează-te la NewsLetter-ul nostru aici – https://bit.ly/3qnCL6m

eneba.com