Jack White lansează piesa "Love Is Selfish" - contemporary-establishment

Jack White lansează piesa „Love Is Selfish”

Jack White a lansat o piesă acustică ce seamănă foarte mult cu stilul pe care îl avea în White Stripes, intitulată „Love Is Selfish.” Este primul single de pe cel de-al doilea album din 2022 Entering Heaven Alive.

Da, fostul vocalist White Stripes lansează două noi albume în 2022. Primul Fear of the Dawn, a fost prezentat în avampremieră la sfârșitula nului trecut cu piesa „Taking Me Back”.

g2a.com Romania

Salvează un loc in calendar – Fear of the Dawn va fi lansat în luna aprilie iar Entering Heaven Alive în iulie.

Ascultă „Love Is Selfish” mai jos.

Dar fii pe fază, un ascultător care cunoaște albumele The White Stripes, poate auzi cea mai recentă melodie Jack White și își poate aminti imediat de „We’re Going to Be Friends” de la Stripes, track-ul acustic, melancolic al influentului duo rock, ce se afla în deschiderea albumului Napoleon Dynamite din 2004.

Totuși asta nu ar trebui să scadă frumusețea sonoră pe care White o evoca la 20 de ani, după White Blood Cells. În „Love Is Selfish” ceea ce începe ca un vers de dragoste se termină cu ceea ce ar putea fi un White reflectând asupra imperiului muzical pe care l-a construit cu Meg White de la The White Stripes.

Precomenzile albumelor Fear of the Dawn (apariția pe 8 aprilie) și Heaven Alive (apariția pe 22 iulie) pot fi făcute aici și aici. White va susține de asemenea și un turneu de promovare a albumelor în Europa și America de Nord.

Abonează-te la NewsLetter-ul nostru aici – https://bit.ly/3qnCL6m

eneba.com

Un gând despre “Jack White lansează piesa „Love Is Selfish”

Lasă un răspuns