Trupa Korn a lansat piesa „Forgotten” - contemporary-establishment

Trupa Korn a lansat piesa „Forgotten”

Trupa Korn tohmai a lansat o nouă piesă, „Forgotten” al doiea single de pe Requiem, cel de-al 14-lea album de studio al iconu-urilor nu-metal din California, care va fi lansat pe data 4 februarie.

O piesă melodică cu chitare fuzzy, care este fidela esteticii expresive a trupei, „Forgotten” urmează primul single de pe Requiem, „Start the Healing”, la fel de atrăgător și heavy. Acea melodie a apărut în luna noiembrie, când Korn a anunțat noul album.

carturesti.ro

Ascultă „Forgotten” mai jos.

Abonează-te la NewsLetter-ul nostru aici – https://bit.ly/3qnCL6m

Korn a pregătit în mod criptic fanii pentru „Forgotten” în săptămâna de dinainte de lansarea finală a single-ului. Pe sau în jurul datei de 6 ianuarie, stie-ul oficial al grupului a început să-i conducă pe vizitatori către un teaser percutant, care părea legat de o melodie viitoare, despre care fanii au crezut inițial că se numește „Now.” În același timp alte „stream-uri” (track-uri instrumentale) din „Forgotten” au apărut în alte colțuri ale internetului.

Piesa „Forgotten” poate fi găsită pe toate serviciile de streaming aici. Korn va începe un turneu extins in SUA la sfârșitul acestei luni, cu trupele de deschidere Chevelle și Code Orange. Poți precomanda Requiem aici.

Laă-ne în comentarii părerea ta despre noua pisă Korn – „Forgotten

2 gânduri despre “Trupa Korn a lansat piesa „Forgotten”

Lasă un răspuns