Top 8 cele mai sexy chitare pe care ar trebui să le ai în rig-ul tău

Top 8 cele mai sexy chitare pe care ar trebui să le ai în rig-ul tău

Atunci când vine vorba de achiziționarea unei chitare noi, sunt mulți factori de luat în considerare, de la ton și dacă se va potrivi stilului tău de a cânta, până la estetică și caracteristici. Sunetul chitarei este, fără îndoială, cel mai important, dar aspectul și senzația acesteia îți va influența puternic decizia, chiar dacă recunoști sau nu. Iată 8 chitare grozave care arată sexy AF.

Fender Jaguar

Fender Jaguar este o chitară clasică și o adevarată frumusețe.

Creată în 1962 pentru a atrage atenția chitariștilor de la modelele Gibson, Fender Jaguar este o chitară foarte populară și versatilă. Dispune de un corp impresionanat cu talie delicată, care s-a bazat pe modelul Jazzmaster și ca și Jazzmaster, încorporează un sistem de control cu două circuite.

soundcreation.ro

Se deosebește prin lungimea de 24 de inci și dozele single coil mai puternice, care au fost ecranate cu capace pentru a reduce zgomotul – o problemă pe care o avea Jazzmaster.

Chitara Fender Jaguar fost folosită de celebrul Kurt Cobain, care avea o versiune neobișnuită pentru stângaci, din 1965. De asemenea a fost folosită și de Red Hot Chilli Peppers, Jimi Hendrix, Smashing Pumpkins, Pixies și The Beach Boys.

Ernie Ball Music Man St Vincent Collection

Colecția semnătură de chitare Ernie Ball Music Man, concepută în 2016 de vocalista și chitarista St Vincent (Annie Clark), este una din favoritele mele. Designul este elegant și unic, inspirat de “designurile glorioase ale erei spațiale din anii 60.

S-a susținut că St. Vincent a proiectat “Prima chitară female-friendly“, deoarece forma este ergonomică, este foarte ușoară și se pliază cu ușurința pe formele feminine. 😉

Ibanez 2017 RGDIX6PB Iron Label Electric Guitar

Întotdeauna am fost fan al designului ascuțit al unei chitare Ibanez și atunci când am văzut acest model într-un magazin de chitare, m-am îndrăgostit instant. Cimbinația dintre lemn și placa gri pătată este foarte neobișnuită și umitoare din punct de vedere vizual. De asemenea vine și într-o culoare uimitoare verde/albastru pentru cei cărora le plac culorile viu colorate.

Chitarele Ibanez sunt asociate la scară largă cu stilurile hard rock și metal cu acordaje joase, asta deoarece pot fi acordate mai ușor decât majoritatea chitarelor. Cu toate astea sunt fan și al sunetului clean al acestor chitare.

Gretsch – Hollowbody guitar Streamliner g2420

Chitarele Gretsch sunt renumite pentru modelele hollow body și sunt fost folosite de chitariști precum Chet Atkins, Pete Townsend, Neil Young și Eddie Cochran. Tonul lor soft și clean-ul cald se pliază perfect pe stilurile jazz, country si folk. Iconica formă și aspectul smart le-a câștigat chitarelor Gretsch un loc pe această listă. Acest streamliner Brooklyn Burst G2420 mi-a atras atenția cu aspectul vintage și tonul sexy.

Luna Henna Oasis & Henna Paradise in Select Spruce

Această listă urma să fie dedicată chitarelor electrice, dar există atât de multe chitare acustice frumoase, așa că am decis să includ vreo două. Luna este un exemplu perfect – desenele lor complicate, care sunt gravate cu laser pe lemn sunt uimitoare.

soundcreation.ro

Luna a fost creată de artisul în sticlă, Yvonne de Villiers, a cărei inspirație vine din arta ei, precum și de la mama ei care este basistă. Faptul ca o este creată de către o artistă în vitralii nu este o surpriză, atunci când vezi modelele de chitare Luna, care includ adesea cultura mondială și natura care le fac să iasă în evidență.

Am ales acest model pentru că îmi place design-ul complex care acoperă parțial corpul, lăsând vizibil o parte din lemnul natural.

Tanglewood Evo Exotic TVCX-PW

De asemenea susțin chitarele Tanglewood, nu în ultimul rând pentru că sună extraordinar de bine, dar îmi atrag și atenția atunci când le vad expuse într-un magazin de chitare. De la lemnul maro închis, modelele se extind la o varietate de culori. Chitarele lor mate sunt foarte frumoase, arătând modelul natural al lemnului – simplu, dar eficient. Îmi place acest model de culoare închisă. izbitoare și modelul cu dungi naturale.

Gibson Les Paul Signature ‘T’ – Alpine White Burst

Atunci când am început să cânt la chitară electrică, visul meu era să am într-o zi un Gibson Les Paul (și încă mai este). Este o chitară clasică, extrem de populară. Cererea lor este și mai clară din vânzările mari ale Epiphone Les Paul, o versiune mai ieftină Gibson, dar cu același aspect și feeling. Folosite de faimosul Slash, mulți chitariști celebri au cântat și încă folosesc modelul de chitare Gibson Les Paul: inclusiv Jimmy Page, Zakk Wylde, Bob Marley și, desigur, creatorull însuși.

Dean Gui­tars Michael Amott Tyrant X SPL

Sunt un destul de mare fan al stilului metal, iar chitarele Dean sunt sinonime cu acest gen de muzică rock, sunt chitare unice, cu un design izbitor și frumos.

Modelată dupa chitara semnatură a lui Michael Amott, aceasta mi-a atras atenția instantaneu, în special vopseaua tip stropuri de sânge, cu aspect metal de pe finish-ul alb și forma de topor rupt.

Acest model de chitară nu se mai fabrică acum, dar poate fi achiziționată de pe Thomann și reverb.com pentru 233-400de euro.

Aceasta este lista mea cu cele mai sexy chitare. Lasă-ne în comentarii ce chitare sexy crezi că ar trebui să mai fie puse în acest top?

Comandă-ți chitara electică preferată aici.

lensa.ro

Un gând despre “Top 8 cele mai sexy chitare pe care ar trebui să le ai în rig-ul tău

Lasă un răspuns