Oliver Stone se întoarce la Dealey Plaza în noul său documentar JFK Revisited: Through the Looking Glass

Oliver Stone se întoarce la Dealey Plaza în noul său documentar JFK Revisited: Through the Looking Glass

Înainte de cariera de regizor, Oliver Stone era un scenarist foarte interesat de rădăcinile clasice ale film storytelling-ului. Noul său documentar JFK Revisited: Through the Looking Glass îl găsește exploatând forma sa cea mai pură.

rentalcars.com/

Un film trebuie să implice o greșeală îndreptată de un erou. În 1991, filmul JFK regizat de Stone a mers într-un fel, pentru a aborda ruptura din țesătura cosmică cauzată de asasinarea lui Kennedy. Acest film a fost un factor care a contribuit la înființarea US Assassination Records Review Board.

Sub aceste suspiciuni, au fost revizuite decumente neincluse în cazul JFK. În 2017, multe dintre aceste documente au fost desecretizate. Stone se întoarce acum la acest caz. Să lăsăm deoparte rolul regizorului modern care a creat The Putin Interviews și să recunoaștem că rolul său în inființarea US Assassination Records Review Board, a fost mai mult decât vor realiza vreodata majoritateă regizorilor.

În secțiunile despre documentele ARRB, filmul le folosește pentru a argumenta în mod convingător că “magic bullet” cu care se presupune ca Lee Harvey Oswald l-a împușcat pe Kennedy este doar o parte dintr-un model mai larg de dovezi făcute dispărute și detalii neplauzibile.

Vezi și – GODSMACK Live at Arenele Romane București

depositphotos.com/

Că în protocolul autopsiei lui Kennedy au fost multe nereguli este clar. Posibile roluri ale incompetenței sau panicii nu sunt luate în considerare, și asta pe bună dreptate, doarece într-un asemenea caz nu și-ar avea locul. La o aruncatura de click, ajungem de la Spitalul Naval Bethesda direct la o imagine de ansamblu, amenințătoare a figurilor guvernamentale care îl primesc cu brațele deschise pe noul președinte.

De aici, Stone trasează și o linie directă către situația actuală a Americii.

Una peste alta recomend pasionaților, documentarul de aproape două ore. Este foarte bine argumentat și tehnicile de filmare sunt ireproșabile. Îti las mai jos și trailerul pentru a-ți face o idee despre ce este vorba.

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Oliver Stone se întoarce la Dealey Plaza în noul său documentar JFK Revisited: Through the Looking Glass

Lasă un răspuns