Proiectul The Smile format din membrii Radiohead lansează un single de debut și anunță un streaming live

Proiectul The Smile format din membrii Radiohead lansează un single de debut și anunță un streaming live

Una dintre surprizele anului 2021 a fost debutul proiectului The Smile în timpul streamului live de la Glastonbury. Trio-ul este format din Thom Yorke și Jonny Greenwood de la Radiohead împreună cu Tom Skinner de la Sons of Kemet, iar după prima lor apariție live, acum au lansat și primul single. Ascultă „You Will Never Work in Television Again” în videoclipul de mai jos.

Melodia în sine este o piesă rock, cu Thom Yorke care aruncă o descriere vitriola a unui prădător ce folosește o poziție de putere pantru a profita de nevinovați. Durata track-ului este de trei minute, fără să scadă în intensitate, menținând o energie ridicată.

carturesti.ro

Trupa a debutat inițial în timpul streamului live de la Glastonbury Live at Worthy Farm din luna mai, dar acum are și o versiune de studio adecvată. În videoclip poți vedea și versurile ce se derulează pe ecran ca pe un teleprompter. Dacă îți place ceea ce auzi, The Smile’s „You Will Never Work in Television Again” este disponibil și prin intermediul serviciilor de streaming aici.

Vezi și – IRON MAIDEN @ Romexpo

Deși melodia, produsă de colaboratorul Radiohead, Nigel Godrich, este acum disponibilă, încă nu a fost anunțat un album de studio. Cu toate acestea, fanii vor avea șansa de a explora mai mult noua muzică a proiectului The Smile, la sfârșitul acestei luni, când vor organiza un stream live global.

Trupa va interpreta trei spectacole live consecutive pe o perioadă de 24 de ore, premițând diferitelor părți ale lumii să aibe difuzări unice.

Concertele vor avea loc pe 29 ianuarie la Magazine London, cu transmisii live stabilite pentru 3:00, 20:00 și 6:00 ET pe 30 ianuarie.

Spectacolele vor avea și public live, iar biletele vor fi puse în vânzare vineri (7ianuarie) la 9:00 GMT.

eneba.com

Lasă un răspuns