Nightwish @ Romexpo

Nightwish @ Romexpo

comanda
Comandă Bilete

Pe 1 august 2022 va asteptam la Romexpo la un show memorabil alaturi de Nightwish. Nightwish revin la Bucuresti in cadrul turneului HUMAN. :II: NATURE.”, nume pe care il poarta si noul lor album care a fost lansat in luna aprilie 2020.

Evenimentul va respecta normele in vigoare la momentul desfasurarii acestuia. Nightwish este genul de formatie care nu mai are nevoie de nicio prezentare, dupa mai bine de 20 de ani pe scena internationala a metalului, Nightwish si-a asigurat prezenta in istoria muzicii.

Cu 9 albume la activ, compuse in mare parte de fondatorul si mastermind-ul Tuomas Holopainen, Nightwish a ajutat mult la popularizarea si dezvoltarea symphonic metalului precum si la asa numitelor female fronted metal bands. Trepatat, albumele formatiei au ajuns in topurile din intreaga lume, primind peste 60 de Discuri de Platina si de Aur pentru vanzarile din cele doua decenii de activtiate.

Cel mai recent album, ‘Human. :II: Nature.Dark Passion Play’ a fost lansat pe 10 Aprilie 2020, fiind primul album dublu al formatiei si primul album in care Kai Hahto este tobosarul oficial al trupei. Discul ajunge in peste 20 de Topuri din intreaga lumea, in jumatate din ele fiind plasat pe primele trei pozitii.

Citește și – Tony Iommi lansează primul single după opr ani și confirmă o colaborare cu Ozzy Osbourne

In momentul de fata Nightwish inseamna:

Tuomas Holopainen – clape
Emppu Vuorinen – chitara
Jukka Koskinen – bass
Troy Donockley – instrumente traditionale
Floor Jansen – voce
Kai Hahto – tobe 

Biletele au urmatoarele preturi: 

– primele 400 de bilete din fiecare categorie:

  • Wishmasters – 329 lei
  • Elvenpaths – 239 lei
  • Islanders – 149 lei 

– presale:

  • Wishmasters – 349 lei
  • Elvenpaths – 259 lei
  • Islanders – 169 lei 

– la acces:

  • Wishmasters – 370 lei
  • Elvenpaths – 280 lei
  • Islanders – 190 lei 

La pretul tuturor biletelor comandate in earlybird si presale se adauga comisionul de emitere bilet de 12 lei.  Numarul biletelor la categoriile Wishmasters si Elvenpaths este limitat la 2000 de bucati din fiecare categorie. Se pun in vanzare doar 10.000 de bilete pentru acest show. Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara. Copiii sub 2 ani au acces gratuit insotiti de un adult posesor de bilet valabil.

Nightwish @ Romexpo
Nightwish @ Romexpo

Recomandam fanilor care vin cu copii sub 10 ani sa le proteje acestora urechile cu casti speciale. La concert volumul va fi puternic si acesta poate afecta auzul copiilor. Organizatorii vor pune la dispozitie suficiente puncte de vanzare a bauturilor pentru a evita cozile. Recomandam totusi sa veniti la concert din timp si nu inainte de ultima trupa. Este normal ca la orele de varf, fix inainte de intrarea pe scena a trupei cand se atinge capacitatea maxima a locatiei, barurile sa se aglomereze.

Organizatorii vor oferi un program detaliat cu cateva saptamani inainte de concert. Va rugam consultati programul final cu 3 zile inainte de eveniment pe metalhead.roAccesul cu umbrele este interzis.  Puteti adauga la comanda si optiunea FLEX. FLEX e o asigurare suplimentară pentru fanii care vor să cumpere bilete din timp dar care vor și siguranța că în cazul în care nu mai pot participa la evenimente, își primesc rapid înapoi banii plătiți pe bilet/e, in conformitate cu termenii si conditiile iabilet.

Dacă achiziționezi serviciul FLEX poți renunța la bilet/e cu maxim 72 de ore înainte de ziua în care are loc evenimentul. şi primești înapoi toată sumă plătită pentru biletul la care renunți, în 5 zile lucrătoare, mai puțin contravaloarea serviciului FLEX și a comisioanelor suplimentare achitate, precum prețul serviciilor de intermediere / de procesare ori administrare a comenzii / de emitere bilet. 

 Un eveniment METALHEAD & BestMusic Live Concerts powered by ROCK FM   

  • Organizator: BESTMUSIC LIVE SRL

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com