Vezi trupa Queen interpretând live piesa "STONE COLD CRAZY" împreună cu James Hetfield de la Metallica și Tony Iommi de la Black Sabbath în 1992

Vezi trupa Queen interpretând live piesa „STONE COLD CRAZY” împreună cu James Hetfield de la Metallica și Tony Iommi de la Black Sabbath în 1992

Pe 20 aprilie 1992, membrii rămași ai trupei Queen Roger Taylor, Brian May și John Deacon – au sărbătorit viața regretatului lor lider Freddie Mercury, cu un concert tribut pe Wembley Stadium. Vedetelor s-au alăturat o mulțime de trupe și artiști solo de la lton John și David Bowie la Guns ‘N’ Roses și U2 – precum și două dintre cele mai faimoase trupe de metal, chitaristul Black Sabbath, Tony Iommi și vocalistul/chitaristul Metallica, James Hetfield.

elefant.ro

Trupa Metallica – care fiind clar influențată de Queen – a cântat trei melodii proprii, în timpul show-ului, dar momentul uimitor de muzică heavy a fost atunci când Hetfield și Iommi au urcat pe scenă pentru a interpreta piesa „Stone Cold Crazy” de la Queen împreună cu trupa.

Titlul hit-ului din 1974 este de asemenea și o descriere perfectă a concertului, care prezenta un Hetfield cu părul lung apărând pe scenă fără chitară (ceea ce este foarte rar), permițându-i să se plimbe pe platformă ca un maniac în timp ce urla părțile lui Mercury cu vocea sa unică.

Iommi, calm ca de obicei și-a cântat bucata de chitară cu măiestrie, ceea ce a făcut un spectacol unic. Vezi filmările pro-shot a legendarei interpretări mai jos.

Citește și – Vezi filmări din primul concert Tool realizat vreodată

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

3 gânduri despre “Vezi trupa Queen interpretând live piesa „STONE COLD CRAZY” împreună cu James Hetfield de la Metallica și Tony Iommi de la Black Sabbath în 1992

Lasă un răspuns