Vezi filmări din studio cu Alexi Laiho din timpul înregistrărilor cu Bodom After Midnight, făcute cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa

Vezi filmări din studio cu Alexi Laiho din timpul înregistrărilor cu Bodom After Midnight, făcute cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa

Luna trecută a marcat un an de la moartea prematură a liderului trupei Children of Bodom, Alexi Laiho, iar colaboratorul Ykä Järvinen a comemorat acest moment prin postarea unor imagini din studio, nelansate până acum, de la realizarea ultimei înregistrari a lui Laiho, EP-ul Bodom After Midnight, Paint the Sky With Blood.

g2a.com Romania

Proiectul Bodom After Midnight a fost format în 2020 după dizolvarea trumpei Children of Bodom. Pe lângă Laiho, trupa îi includea pe chitaristul Daniel Freyberg (COB), basistul Mitja Toivonen (ex-Santa Cruz), bateristul Waltteri Väyrynen (Paradise Lost) și keyboardistul Vili Itäpelto. Sesiunile de înregistrare pentru Paint the Sky With Blood au avut loc în luna noiembrie 2020.

Järvinen a regizat, editat și produs videoclipul pentru piesa principală a EP-ului.

Citește și – VIDEO ȘI SINGLE NOU DE LA ROAKDILLSODA: ‘’LOUD & PROUD’’

„Am destul de multe imagini de la aceste sesiuni de studio Bodom After Midnight, care nu au fost lansate niciodată pentru că prietenul nostru ne-a părăsit prea devreme.” a comentat el într-un mesaj care însoțește lansarea pe Youtube a celui de-al doilea clip oficial.

„Chiar nu știu dacă vor fi mai multe materiale lansate, dar iată un mic clip pe care l-am editat cu un an în urmă, ca demo pentru băieți. Sper să vă placă.”

Laiho a murit la vârsta de 41 de ani pe 29 decembrie 2020, în casa lui din Helsinki, Finlanda. Cauza morții a fost stabilită drept afecțiune a ficatului din cauza consumului de alcool și a țesutului conjunctiv a pancreasului. Cenușa lui a fost îngropată în decembrie 2021 – la aproape un an de la moartea sa – la cimitirul Malmi din orașul său natal.

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Un gând despre “Vezi filmări din studio cu Alexi Laiho din timpul înregistrărilor cu Bodom After Midnight, făcute cu doar câteva săptămâni înainte de moartea sa

Lasă un răspuns