Dave Mustaine nu folosește teoria muzicală atunci când compune pentru Megadeth

Dave Mustaine nu folosește teoria muzicală atunci când compune pentru Megadeth

Chitaristul Megadeth, Kiko Loureiro a încărcat un nou clip pe youtube în care răspunde la întrebări trimise de fani, inclusiv la cea, dacă chitaristul/vocalistul Dave Mustaine folosește sau nu teoria muzicală pentru a compune melodii noi. Vezi clipul mai jos.

El a declarat că Mustaine nu folosește deloc teoria: „Trebuie să înțelegi că oamenii sunt diferiți” explică el. „Un muzician poate să cânte ceva și în același timp să își imagineze munți, oceane, iadul sau razboi…El poate a compara acel riff cu o mitraileră sau cu o bombă care explodează, în cazul Megadeth…deci unii oameni sunt așa. Alți oameni, au nevoie de teorie – au nevoie de nume, au nevoie de lucruri organizate pentru a da sens. De aceea unii oameni se leagă de teoria muzicală. Alții nu simt nevoia că au nevoie de teorie pentru a compune, pentru ca totul ține de imaginație.”

fashiondays.ro

Într-un videoclip anterior, Loureiro a detaliat ce a învățat de la Mustaine de-a lungul anilor. „Am învățat urmărindu-l cum se străduiește să fie de neoprit, să fie puternic, s caute excelența și să ceară excelență de la toată lumea, să ofere ce e mai bun,” explică Loureiro.

Atunci când vine vorba de muzică, Loureiro explică partea de învățare „a esenței thrash metalului” și cum faci mixul dintre elemente tehnice cu multă energie.

„Cred ca sunt un chitarist ritmic mult mai bun de când stau pe lângă Mustaine – din 2015″ a adăugat el. „De asemenea, compune – el compune într-un mod total diferit decât mine. De aceea cred că am ânvățat multe uitându-mă la el.”

Citește și – Vezi interviul aniversar de 40 de ani Metallica – Trecutul, prezentul și viitorul

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

eneba.com

Lasă un răspuns