Doomnezeu a lansat piesa ,,Lazăr”!

Doomnezeu a lansat piesa ,,Lazăr”!

Doomnezeu, formația de stoner doom creștin ortodox, a lansat o nouă piesă – Lazăr.

Primul post al anului bisericesc (n.r. Postul Crăciunului) este fără greș prielnic grupului Doomnezeu. Curățirea trupească și sufletească unge și binecuvântează rotițele creației. S-a trudit asiduu la această cântare, care luase ființă cu luni în urmă sub formă de rugăciune personală. Chiar dacă muzical se îndepărtează de glasul nostru obișnuit, ca însemnătate este mai aproape de sufletul nostru ca oricând, declară Manole, membru al formației. Acesta continuă: Vă invităm pe fiecare în parte să vă alăturați rugii noastre, căci melodia Lazăr este despre noi toți, chipuri din Chip, rătăciți, orbi, căzuți, care cu voia Sa trebuie să ne ridicăm!

perfect-tour.ro/ Perfect Tour

Din punct de vedere muzical, Lazăr este un experiment, un melanj de stoner doom, post-metal, modern psychedelia, heavy metal, muzică bisericească bizantină, doină ciobănească și synth-pop.

Citește și – The Different Class au lansat sesiunea acustică filmată „Live in the Eden Garden” pe YouTube și pe toate platformele de streaming

Piesa este înregistrată într-un buncăr antiaerian din municipiul Orăștie.

Muzică/Versuri/Grafică: Doomnezeu

Mix/Master: Parșival Phosphoratus

Caval: Maika

Vă invităm să ascultați Lazăr aici:

Support

Support Us Here

€2.00

Pentru colaborări in domeniile fotografie, social-media și graphic-design vizitează Alternative Digital Media, și hai să stabilim primii pași.

Un gând despre “Doomnezeu a lansat piesa ,,Lazăr”!

Lasă un răspuns